Gnat Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja @brzozaA bliźniaczy Fuego nie ma tej wady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja @brzozaA bliźniaczy Fuego nie ma tej wady ? Nie miałem Fuego nigdy w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek22 Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Ja swojego Excelera rozebrałem i doszedłem, że największe stukanie powoduje luz gniazd łożysk przekładni w obudowie [...] Wkleiłem te łożyska w obudowę i tyle w temacie, To jest mój pierwszy i ostani Exceler jakiego kupiłem.Zaraz, zaraz, może wystarczy skasować ten luz, żeby kołowrotek był "bardzo" dobry... Może to jest celowe działanie firmy, żeby nie był za dobry, jak na budżetowy kołowrotek. Mam takiego, jeszcze nieużywanego, Excelera i pracuje na sucho pięknie. Może po modyfikacji będzie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi