Vasyl Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Szukam informacji odnośnie wedkowania na Welu w Lidzbarku i okolicach.Na co można liczyc ,jakie przynęty itp.Jeziorowe łowienie tez wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlek Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Kiedyś jak byłem, łowiłem na jeziorze sandacze i to regularnie, łowiłem od strony ośrodka choć nazwy nie pamiętam. Co do przynęt były to kopyta w różnej kolorystyce, nie było jednego złotego koloru na nie. Fajne efekty, też miałem z gruntu na trupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jak na muszke to jedź mega rano,potem kajaki skutecznie zniechęcą Ciebie i ryby do współpracy,chrusty u mnie no1.mała mimfka na dołkach jakaś zielonkawa,woda nie łatwa,raz można naj... glutów jak z zarybienia,po czym jak ręka odjał(a kajak nie przepłunął)poprostu koniec,trzeba się w brania wstrzelić.jeśli mowa o potokach,aha jak trafisz na dołkach okonie,to już kropas tam olewa temat,i odwrotnie.Panietaj totalny no kill,podbierak obowiązek,zadnych zadziorów,jak na spin to tylko jedna mała kotwiczka max nawet w wiekszych wobkach,strażnicy zjawiaja się szybko,(zielonym terrano),to dobrze że szybko sa i sprawdzają ludzi,ale słoiczki z robakami tez na brzegu się znajduje,więc kłusole tez działają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi