analityk Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam, Chciałbym zorganizować sobie szybki (luty/marzec) 7 dniowy wyjazd do Włoch na narty i wedkowanie za pstrągiem np. na południu Alp w rejonie Bolzano. Czy ktoś ćwiczył już takie rozwiazanie? Czy można łowić na przełomie lutego i marca we włoskich górskich rzekach w tym czasie? Z góry dzięki za jakieś info. Łowiłem kiedyś w tamtej okolicy na rzece Sacra i było fajnie ciekawi mnie bardzo czy udałoby się połaczyć 4 dni narciarstwa z 3 dniami wędkowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Mój sąsiad w zeszłym roku był w Val di Fiemme na początku marca. Na nartach jeździł i zainaugurował włoskie pstrągi, bodajże na rzece, która przepływa przez Cavalese...... sprawdziłem: i owszem, Avisio się zwie: http://www.aspescatoricavalese.org/info.php łowienie od la prima domenica di marzo, czyli od pierwszej niedzieli marca.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi