SPIDERLING84 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Proszę o pomoc w logistyce spływu. W nocy z wtorku na środę planuję sumowy spływ na moim belly boat. Start na promie w Opatowcu a meta na następnym promie (droga wojewódzka 973). Urlopuję się w Lipnicy Murowanej i tamten teren nie jest dla mnie rodzimy. Wolę uniknąć łapania "stopa" i tym podobnych sytuacji. Jeśli ktoś mieszka w okolicy i byłby życzliwy odebrać mnie wieczorem z mety spływu (gdzie zostawię samochód) i zawieść razem ze sprzętem na start spływu (do Opatowiec) - to będę bardzo wdzięczny. Ponieważ wyjeżdżam za 4 godziny, nie będę miał dostępu do internetu. Podaję mój numer telefonu: 506 329 263. Wystarczy sms - oddzwonię. Można pisać tez w wątku - ale nie mogę gwarantować, że odczytam wiadomość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Nie popływasz w tym tygodniu woda mega i brudna, Dunajec daje na całego. Byłem dziś na promie w Opatowcu jest źle. Szkoda, że odczytałem dopiero teraz bo pewnie jesteś już w drodze. Edytowane 18 Lipca 2016 przez ginel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi