platynowłosy Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam Panie i Panowie Zbliża się sezon wczesno- i późno jesiennych połowów. Kompletujemy nie tylko sprzęt i wiedzę o łowiskach..ale też pakujemy ciuchy.Z całą odpowiedzialnością poręczam za Firmę, od której czas temu jakiś zakupiłem dla siebie 5 militarnych kurtek, a z 6 par spodni, sweter, rękawice (zarówno letnie jak i zimowe). Kupiłem kontrolnie, i po 3 sezonach stwierdzam: sprawdzają się, odpowiadają swoim normom. I będę kupował dalej..a co....Asortyment mają faktycznie szeroki, bardzo szeroki - od kurtek i spodni gore-tex przeciwdeszczowych, "niezniszczalnych" spodni z armii niemieckiej, po zwykłe t-shirty termoaktywne, a nawet śpiwory i namioty/moskitiery. Damskie ciuszki też mają. .Mieszkający w Warszawie i okolicach Panie i Panowie, mogą organoleptycznie ogarnąć temat, przymierzyć, itd.Warto tam zajrzeć, porozmawiać z WłaścicielkąFirma ma swoją siedzibę w Markach, a nazywa się PANTOM.Kontakt mail: modzelewska.agnieszka@gmail.comNa hasło JERKBAIT Właścicielka udziela fajnego rabatu. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 A mają jakąś stronę internetową? Miejsce gdzie można zobaczyć ofertę?Po wklepaniu w wyszukiwarce - Pantom Agnieszka Modzelewska, wyskakują jakieś firmy z Leszna i Poznania, chyba z branży budowlanej.Pewnie byłbym zainteresowany kupieniem czegoś, ale dygać 60 km w jedną stronę, żeby zobaczyć czy w ogóle mają coś co mnie by interesowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Na Allegro jest taki użytkownik ale teraz nic nie sprzedaje.Może to ten właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam Panowie Na Allegro to nie szukajcie. Jak wiecie co szukacie, lub jak nie wiecie jeszcze co by się Wam przydało,,, po prostu skontaktujcie się z Firmą. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Mi niestety (choć szukam portek) do Marek nie po drodze szkoda, że nie mają strony internetowej z ofertą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Mi niestety (choć szukam portek) do Marek nie po drodze szkoda, że nie mają strony internetowej z ofertąCześć Karol Napisz do nich, maja takie portki o jakich Ci się nie śniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 No i to jest właśnie problem, bo nie śniło mi się np. o takich: https://www.denley.pl/product-pol-39742-Spodnie-meskie-baggy-MADMEXT-1144-moro-zielone-.html i wolałbym dalej o nich nie śnić. W każdym razie jakby się kiedyś dorobili strony internetowej, to wrzuć może linka. W sumie to jakby mieli jakiś adres (Marki to może nie metropolia, ale jednak ciut więcej jak 3 domy), czy nr tel. to też by było pomocne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Te z linku powyżej to chyba jakieś specjalistyczne, z miejscem na pampersa, na dalsze wyprawy łodzią jak znalazł. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Panowie Nr tel Firmy Pantom na priva, zapraszamPozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Te z linku powyżej to chyba jakieś specjalistyczne, z miejscem na pampersa, na dalsze wyprawy łodzią jak znalazł.Raczej na gay parade w ostępach leśnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Mnie też to ewidentnie wygląda na miejsce na pampersy. Natomiast z jakiego powodu zwieracze nie trzymają to już nie wnikajmy.Edyta:Natomiast jak masz zdjęcia, albo jeszcze lepiej mógłbyś spłodzić jakiś opis to pewnie by pomogło. Edytowane 18 Lipca 2016 przez witeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Cześć Karol Napisz do nich, maja takie portki o jakich Ci się nie śniło.Możesz podesłać jakiegoś linka do tych spodni, co by mieć jakiś punkt odniesienia o czym rozmawiamy ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Cześć Lopez77mSłuchaj, tu masz fotki rzeczy które sam kupiłem do użytku własnego. Niektóre mam w podwójnym wydaniu.To tego typu ciuchy.http://zmniejszacz.pl/zdjecie/458/5651168_DSC_0104.JPGhttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/458/5651169_DSC_0272.JPGhttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/458/5651170_DSC_0101.JPGhttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/458/5651181_DSC_0095.JPGhttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/458/5651182_DSC_0310.JPG Edytowane 18 Lipca 2016 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 A jakieś bardziej "cywilne" wersje są?No i jeszcze jedno - od początku się zafiksowałem, że firma = producent, teraz zaczęło świtać, że może to jest sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Alex pisząc o tej firmie ma rację, można ciekawe rzeczy sobie wybrać. Bardzo dobry kontakt i najmniejszych problemów jeśli jesteśmy wybredni. Towar całkowicie zgadza się z opisem a przy kontakcie telefonicznym można doprecyzować zamówienie.Kupiłem już parę ciuchów. Teraz jestem w trakcie ustalania kolejnego zmówienia. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi