Chłopaki trochę grzebałem po necie i znalazłem ciekawe silniki. Chodzi mi o Tohatsu 2T. Na Ukrainie są w ciągłej sprzedazy. Jest np model m6b, czyli dwusuwowy silnik z dwoma garnkami. Jest to chyba bardzo ciekawa opcja dla kogoś kto chce nieduży cichy silnik, a wersja 8-9,8 km jest rownież, a ich waga to całe 26 kg, czyli są mega lekkie. Koszt takiego 9,8 na Ukrainie to około 7 tys zł. Może i nie mało, ale nowka sztuka i chyba maja lepszy moment obrotowy od 4T i co za tym idzie maja mocniejszego powera ????. Pytanie jak na granicy, gdyby np chciał go przywiezc zaprzyjaźniony kolega z Ukrainy bez pudełka, tylko np zapierami na niego wlasnie ???? Czy gra warta zachodu ?
Pytanie
Wojtasz
Chłopaki trochę grzebałem po necie i znalazłem ciekawe silniki. Chodzi mi o Tohatsu 2T. Na Ukrainie są w ciągłej sprzedazy. Jest np model m6b, czyli dwusuwowy silnik z dwoma garnkami. Jest to chyba bardzo ciekawa opcja dla kogoś kto chce nieduży cichy silnik, a wersja 8-9,8 km jest rownież, a ich waga to całe 26 kg, czyli są mega lekkie. Koszt takiego 9,8 na Ukrainie to około 7 tys zł. Może i nie mało, ale nowka sztuka i chyba maja lepszy moment obrotowy od 4T i co za tym idzie maja mocniejszego powera ????. Pytanie jak na granicy, gdyby np chciał go przywiezc zaprzyjaźniony kolega z Ukrainy bez pudełka, tylko np zapierami na niego wlasnie ???? Czy gra warta zachodu ?
Top użytkownicy dla tego pytania
14
12
10
8
Popularne dni
18 Lip
36
11 Paź
18
24 Cze
10
8 Gru
7
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 14 odpowiedzi
pmiszk1 12 odpowiedzi
GIĘTY 10 odpowiedzi
TomFil 8 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lip 2016
36 odpowiedzi
11 Paź 2017
18 odpowiedzi
24 Cze 2019
10 odpowiedzi
8 Gru 2018
7 odpowiedzi
Popularne posty
womaly23
Każdy się boi skutków ubocznych, a jak pisałem że bez problemu zwioze to każdy zaczyna liczyć pieniądze. Panowie jest ryzyko jest zabawa - zwieźć mogę, zarobić muszę
Jano
...teee twardziele, żebyście potem worków do kolan nie mieli...
godski
6 KM w czterotakcie z dwoma średniakami po 80-90 kg i trochę sprzętu bez szans.
139 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi