daMMka Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam zamierzam kupić kołowrotek Shimano Nexave na bolenia jak myślicie sprawdzi się ?? Chciał bym się jeszcze dowiedzieć jaki model będzie lepszy czy 3000 starczy czy lepiej 4000 ?? Obydwa tył hamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Obstawiam, ?źe na boleniowaniu nexave długo nie wytrzyma.Szukaj u?źywki czarnego shimano aero GT 4000-3000 trochę za mały.Najlepszy 4000GTM bo trochę trzeba bolkowi przynętę posuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Z tymi 3000 w nowych Shimano, to jest tak, ?źe mają wielkość 2500 i płytszą szpulę ni?ź 2500 Dziwne to trochę, ale tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Czy nie mo?źna sformować jakoś inaczej tytułu wątku. np: Kołowrotek pod bolenia Shimano Nexave rozmiar 3000/4000 , nie r?łbmy z forum zgromadzenia pod budką z piwem . Co do kołowrotka Shimano Nexave to nie wytrzyma ci sezonu boleniowego. Miałem taki model i po miesiącu u?źytkowania z przekładni wydobywał się terkot, a w rolce kabłąka wyrobił się trzpień w kształcie sto?źka na kt?łrym usadowiona była tuleja zamiast ło?źyska, bicie tulejki plastikowej było przeogromne. Sporo plastiku, nie warte funta kłak?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja mam takie patrzenie,sa chłopy co chca łowić bolki,i chwała im za to <_< i troche poczytaja,i jest tak:kupic kolowrotek na bolenia,wiadome markowy(shimano,daiwa)ale tu jest problem niema za wiele kasy....wiem kazdy chce mieć firmowy sprzęt,ale kurde nieda sie,i mo?źna mieć shimano(daiwe) nie d?źapan,aby zadowolic własne ego..więc lepiej kupic ryobi zaubera,(red arct)za200-300zł a da rade na bolkach,zamiast kupować firmowe SHi..i..DAi.. za te same pieniadze)bo za u?źywane młynki tych firm ze starych rocznik?łw tez mozna niezły sprzęt wyrwać,lecz jest to tylko MOJA opinia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daMMka Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 OK dzięki za zmianę tematu biosteron Więc nie mam du?źo kasy na kołowrotek ;/ bo mam trochę innych zakup?łw ;/ Czyli kołowrotek shimano nexave 4000 nie jest zbyt dobry ;/ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daMMka Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ok mam bud?źet 300zł i co proponujecie ?? i dlaczego tego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ok mam bud?źet 300zł i co proponujecie ?? i dlaczego tego ?? Jako ze jesteś uczniem i z pienią?źkami ci się zapewne nie przelewa to prześledź uwa?źnie ten oto WĄTEK i zawarte w nim linki, szczeg?łlnie ten ostatni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi