wobek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Patu,czy na takie rękodzieła połakomiłyby się pstrągi,które w tym roku całowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daMMka Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 To musisz zapytać się rybką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Chętnie przeczytam uwagi na temat takich wyrobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Po co tworzyć nowy wątek.Tu napisz. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=859& start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Bo zadałem tu pytanie dotyczące woblerów na pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Tylko nasuwa się pytanie: Po co tworzyć śmietnik na forum? Sorki za OT. Proszę admina o przeniesienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 watki zostaly polaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wiec jak śmietnik to ja w nim juz nie biorę udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wiec jak śmietnik to ja w nim juz nie biorę udziału. Qrcze, magia internetu i pisania na forum. Nie wiadomo co, kto, jak odbiera, gdy nie widać emotikonów. Nie mam teraz pojęcia na co i czy w ogóle obraził się @wobek - tak to odbieram (chyba obraził się ). Śmietnik dotyczył dwóch wątków, ale o zbliżonym znaczeniu - wobki bonito. Nie denerwuj i dawaj z powrotem na forum, bo ktoś musi o nich opowiadać (odpowiadać na pytania). Jednym pasują, innym nie, to normalka. Wchodzę na Ogólne i nie ma wątku z boniciakami na pstrucha, co się dzieje... no są połączone i gitara, czytam dalej... jak nie będziesz odpowiadał, to nie będę miał co czytać (o tych wobkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 To ja chciałem przeczytać coś o tych wobkach. A śmietnik i obraza mam to w nosie bo jestem tu tylko przez grypkę za kilka dni mi przejdzie i poczekam z wejściem tu do następnej grypki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 To ja chciałem przeczytać coś o tych wobkach. A śmietnik i obraza mam to w nosie bo jestem tu tylko przez grypkę za kilka dni mi przejdzie i poczekam z wejściem tu do następnej grypki. jednym słowem JERKBAIT.PL lekarstwem na grypę... Dobre - tego nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jeśli chodzi o relację cena-jakość to bonito wypada bardzo dobrze, łowię dużo na najmniejsze woblerki bardzo podobne do salmo horneta, są w cenie 10zł, polecam je osobiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 I to bez recepty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Szczupak. Jakie ryby łowisz na te wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Bonito zacząłem używać za namową R. Pietrzaka. Najpierw niechętnie, ale w miarę wypadów nad wodę coraz częściej gościły w moim pudełku. Klenie, jazie czy pstrągi to są główne gatunki które na nie łowię. Teraz zostały mi już 4 szt, także będę musiał uzupełnić braki. Obiektywnie patrząc są lepiej wykonane niż Sieki (sorry Marku) czy dorado. Nie spotkałem się jeszcze z wypadającymi sterami czy nietrzymaniem się w głównym nurcie. Ww niestety czasem mają takie przypadłości. Moje ulubione Sieki na pomorskich rzekach nie dają czasem rady i zostaje ich ustawianie czy ściąganie z prądem, co oczywiście ogranicza zastosowanie przynęty. Gdy jeszcze rozróżniałem kolory i odcień miał znaczenie irytowało mnie malowanie Bonito, ale gdy podzieliłem kolory wędkarskie na natura - fantazja czy oczojeb - jak kto woli to stosuje je z dużym powodzeniem. także polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Pokazałem na zdjęciach wobki oklejane bo myślałem że ktoś coś napisze na temat skuteczności większej jak na wobku jest szmata.Ale widzę że nie ma chętnych do dyskusji. Na mojej wodzie gdzie dominuje kleń, szczupak i okoń. Szmata na wobku pomaga tyle co umarłemu kadzidło. Natomiast wody pstrągowe w mojej okolicy są na tyle puste że nie można wyciągać wniosków.Natomiast co zauważyłem że wędkarze bija w takie oklejane wobki jak szaleni, może ja nie miałem szczęścia do połowienia na takie wobki.Fakt jak sie zastosuje materiał z grubsza nitka brokatową to efekty wizualne są niesamowite, tylko to tarcie wobka pod materiał by w tyłku nie wyszedł aligator a w miarę lekka przynęta doprowadza do lekkiego bólu dłoni.Jak wyjąłem takie pudło robocze z oklejanymi wobkami to po chwili było puste bo chłopcy uznali że muszą mieć takie wobki.No i nie doczekały sezonu bym mógł potestowac. Na malowane nawet nie spojrzeli. Więc zastanawiam sie czy nie wprowadzić takich wobków do swojej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A oto wyniki na mojego klenia 3.5cm. Na rzece Skrwie odbyły się zawody z cyklu grand prix w spinningu okręgu płocko-włocławskiego. Na moje szczęście nie zawiodła mnie taktyka prowadzenia boniciaka z nurtem na spowolnieniach i przy dnie palnęły mi dwa miłe klenie 43 i 42cm, które pozwoliły mi wygrać te zawody. ZDJECIA NIEZGODNE Z REGULAMINEM JERKBAIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Mam nadzieję że były to zawody na żywej rybie,choć sądząc po zdjęciach niekoniecznie . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgadza się że nie na żywej rybie. Ale sędziowie zjedli rybki żyją i podobno sobie chwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jakiś mocno zacofany ten okręg skoro zawody rangi okręgowej na bitej rybie robią. A wklejenie zdjęć dwóch trupów, nowych klientów na tym forum Ci raczej nie przyniesie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Takich klientów jak Pan to ja nie muszę szukać. U mnie produkcja i tak zawsze jest na wczoraj. A co do bicia ryb to życzę Panu by Pan złowił tyle ile ja wypuszczę, przy reszcie ubitych.Bawią mnie ludzie którym wydaje że są święci lub lepsi jak tu błysną wypuszczoną rybką. Tylko jak mieliśmy ryby przez tydzień do noszenia to żadnego mundreksa nie było do pomocy, zawsze coś jak nie praca to sraczka. A pózniej wypuszcza taki mundreks naszą rybkę i błyszczy a gdyby nie praca kilku zapalonych i tydzień spaceru z pstrążkami w worach to zacofaniec nie miałby okazji błysnąć łowiąc w pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Bawią mnie ludzie którym wydaje że są święci lub lepsi jak tu błysną wypuszczoną rybką. A mnie bawią ludzie, którzy dzień dzień, w pocie czoła wypuszczają okazowe ryby, a kiedy przychodzi do pochwalenia się - mają do pokazania truchła.@wobek, pamiętaj, że Twoich dobrych intencji nie widać na forum internetowym: dowiemy się o Tobie tylko tyle, ile zechcesz ujawnić. Jeśli zatem wypuszczasz ryby, i wiesz czemu to służy, powinieneś się lepiej przyłożyć do kształtowania swojego wizerunku. Już dostałeś swój puchar na zawodach, tutaj dostaje się brawa za zdjęcie znikającego w wodzie ogonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Takich klientów jak Pan to ja nie muszę szukać. U mnie produkcja i tak zawsze jest na wczoraj. A co do bicia ryb to życzę Panu by Pan złowił tyle ile ja wypuszczę, przy reszcie ubitych.Bawią mnie ludzie którym wydaje że są święci lub lepsi jak tu błysną wypuszczoną rybką. Tylko jak mieliśmy ryby przez tydzień do noszenia to żadnego mundreksa nie było do pomocy, zawsze coś jak nie praca to sraczka. A pózniej wypuszcza taki mundreks naszą rybkę i błyszczy a gdyby nie praca kilku zapalonych i tydzień spaceru z pstrążkami w worach to zacofaniec nie miałby okazji błysnąć łowiąc w pustyni. Wobek po co ten Pan to jest forum. Druga sprawa, jestem Twoim klientem od dawna i będę dalej bo uważam, że Twoje woblery to kawał dobrej roboty. A co do życzeń to ich nie przyjmuję bo nie wiem ile ryb łowisz i ile z nich wypuszczasz a nie chcę ryzykować utraty wyników. Nie rozumiem natomiast Twojego zachowania. Wklejasz zdjęcia niezgodne z regulaminem forum. Próbuję Ci grzecznie wytłumaczyć że na tym forum nie jest mile widziane wklejanie zdjęć martwych ryb a do tego z zawodów a Ty się wściekasz. Wyluzuj trochę.Co do kolejnej części Twojego postu się nie wypowiadam bo nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam, Nie wystarczy jak moderator skasowal zdjecie? Nieznajomosc regulaminu zdarza sie kazdemu czego najlepszym przykladem jest dzial sprzedam. Skoncentrujmy sie w tym watku na woblerach Jacka, ktore notabene sa swietne :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi