Gobio Gobio Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam, macie jakieś patenty na jerkowanie z pontonu? Ja staje na ławce lub burcie ale to się sprawdza jedynie przy flaucie. Myślałem o kupnie stepera z ikea...-http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/60265163/Czy to się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Poszukaj postu Sławka ... coś pisał już na ten temat chyba... paleta euro z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Plastikowa paleta położona na dziobie była by ok ale to juz spory klamot...jeżdzę kompaktem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Chyba przy mocnej fali wolałbym stać na ławce niż na tym cosik z ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Panowie, jerkowanie na bok czy też do góry to nie problem. Efekt podobny.W życiu bym nie zastosował podnózka . Edytowane 18 Lipca 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ja mam 176 wzrostu,wędki max 190 jerkuję na stojąco i jest oki,a jerkowanie stojąc na różnych wynalazkach może być niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Panowie, jerkowanie na bok czy też do góry to nie problem. Efekt podobny.W życiu bym nie zastosował podnózka .Ja lubię na dół[emoji476] a stojąc na podłodze gumiaka z kijem 200cm wale po tafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 To kup mniejszy kij lub zmień łódkę cóż poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jak ktoś jest nie za wysoki to buty na obcasach pozostają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jak ktoś jest nie za wysoki to buty na obcasach pozostają .Ja mam tylko 180 cm wzrostu więc zazwyczaj używam szczudeł. Dzięki temu mogę nawet jerkować matchówką. A tak na serio Panowie - po jaką cholerę zabierać dodatkowe graty na łajbę (a już szczególnie taki plastikowy badziew jak w/w) jak można jerkować w bok tak jak napisał Andrzej? W zeszłym roku przełowiłem pełne 8 dni kijem 2,2 m z niskiego pontonu przy swoim przeciętnym wzroście machając w bok i żyję. Wszystko jest kwestią wprawy, mi osobiście zajęło to jakieś 10 rzutów żeby się przestawić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Za Boga nie wlazł bym na coś takiego w trakcie wędkowania z jakiejkolwiek jednostki pływającej No chyba, że chodzi o podniesienie adrenaliny i dodatkowe emocje? Na coś takiego, może pozwolić sobie tylko [...] w Wawie ... no ale jego podtrzymują miliony wielbicieli edit: @BOB nie prowokuj pliz... Edytowane 19 Lipca 2016 przez Friko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam, macie jakieś patenty na jerkowanie z pontonu? Ja staje na ławce lub burcie ale to się sprawdza jedynie przy flaucie. Myślałem o kupnie stepera z ikea...-http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/60265163/Czy to się nada?A to co ? Lepiej biorą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Nie wiem czy lepiej ale podobno większe ! [emoji6]Zdecydowanie lepiej mi się łowi z kijem skierowanym do lustra wody, a ten stopień wcale nie jest jakiś niestabilny i może dźwignąć 150kg więc spróbuje i dam znać jak było. Edytowane 19 Lipca 2016 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Pewnie będzie super .Załóż kamizelkę :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodzie-i-mariny/kamizelki-ratunkowe/samonadmuchujace-sie-kamizelki-ratunkowe/samopompujaca-kamizelka-ratunkowa-659159/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Wojtek,Natknołem sie na coś takiego...Może będzie stabilniej niż na taborecie z IKEA! Lub Edytowane 19 Lipca 2016 przez lukson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Nie wiem czy lepiej ale podobno większe ! [emoji6]Zdecydowanie lepiej mi się łowi z kijem skierowanym do lustra wody, a ten stopień wcale nie jest jakiś niestabilny i może dźwignąć 150kg więc spróbuje i dam znać jak było.Jak już koniecznie się uparłeś i prosisz się o kąpiel to przynajmniej zrób sobie z kawałka sklejki jakiś stołek/taboret, będzie mniejsza szansa, że Ci się rozjedzie pod nogami na fali. Ten ikeowski to wytrzymuje pewnie 150 kg ale statecznego obciążenia, w domu, i zapewne tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Wojtek,Natknołem sie na coś takiego...Może będzie stabilniej niż na taborecie z IKEA!image.jpeg Lubimage.jpegTen deck wyglada ok ale już mam sporo klamotów do przewiezienia nad wodę a poza tym ten jest przystosowany do danego modelu gumiaka.Dzięki za wszystkie propozycje i uwagi, kupno kamizelki w komplecie ze stopniem jak najbardziej rozważę [emoji1320] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi