Koledzy tuż po sezonie urlopowym zamierzam zaliczyć kurs i zdobyć patent. Najbliżej mam do Zegrza. Ktoś potrafi polecić, albo odradzić z własnego doświadczenia któryś z ośrodków szkolenia ? Na przykładzie kursów na prawo jazdy wiadomo, że są szkolenia i "szkolenia". Nie chciałbym źle trafić
Pytanie
thug
Koledzy tuż po sezonie urlopowym zamierzam zaliczyć kurs i zdobyć patent. Najbliżej mam do Zegrza. Ktoś potrafi polecić, albo odradzić z własnego doświadczenia któryś z ośrodków szkolenia ? Na przykładzie kursów na prawo jazdy wiadomo, że są szkolenia i "szkolenia". Nie chciałbym źle trafić
Z góry dzięki za pomoc.
Top użytkownicy dla tego pytania
10
4
4
3
Popularne dni
20 Lip
8
24 Kwi
7
19 Lip
6
11 Lip
6
Top użytkownicy dla tego pytania
thug 10 odpowiedzi
sukingad 4 odpowiedzi
ŁukaszFZS 4 odpowiedzi
rower26 3 odpowiedzi
Popularne dni
20 Lip 2016
8 odpowiedzi
24 Kwi 2018
7 odpowiedzi
19 Lip 2016
6 odpowiedzi
11 Lip 2017
6 odpowiedzi
Popularne posty
MIGOTKA
robiłem w Gdyni jakieś 3-4 tygodnie temu na Jana Pawła 2 dwa dni z egzaminem. Nikt nie oblał. Potrzebowałem żeby móc samemu sobie wypisać godzin na morzu do sternika morskiego ( nikt nie chciał mi pap
sukingad
Pułtusk na przystani WOPR.
ptychoo
Jeśli te dwa dni są łacznie z egzaminem, to rzeczywiście szybki kurs zbierania truskawek. Ja byłem na 6 spotkaniach po 3 godziny teori, 4 godziny praktyki, a następnie egzamin. Przyjechało dwóch smutn
Opublikowane grafiki
56 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi