pawekus Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Tak jak w temacie może ktoś z grona forumowiczów zna to jeziorko, może polecić lub odradzić albo chociaż o nim opowiedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Czy to jest to jeziorko, które jest połączone z jeziorem Ellenosjon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tak tak to właśnie . 110 km na północ od Goteborga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Całkiem fajne jeziorko z bardzo zróżnicowanymi miejscówkami. Byłem tam we wrześniu ubiegłego roku. Spałem u Svena co ma stado owieczek, wołających sveeeeeeeen!. Ale większość czasu spędziłem nad Ellenosjon polując na szczupaki - mój największy 118 cm - pływa dalej i rośnie. Wracając do Ostersjon - stukałem po dnie gumami szukając sandaczy. Miałem jednego walnięcie, ale nie dałem radę zaciąć w tempo. Wrzesień to jednak czas szczupaka. W końcowej części jeziorka, gdzie jest dużo wypłyceń, zatok z grążelami łowiłem szczupaki, ale kaliber 50 cm. Ogólnie miejsce baaardzo urokliwe. Aha, jak masz ochotę to koło Ostersjon jest fajne leśne jeziorko ze sporymi szczupakami. Kolega złowił wprawdzie małego - +50, ale był prześlicznie wybarwiony. Aha, jak poszukasz na mojej stronie, to trafisz na opis wyprawy na Ellenosjon i Ostersjon Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 No dzięki bo zastanawiałem się nad wypadem majowym tam pod kątem szczupaka, ale stanęło na Bolmen ale jeszcze wrzesień czeka na zaplanowanie i tu będę się wahał nad kierunkiem Osterjon lub ponownie Laxjon. P.S. A ta piekna metrówka to na trolling czy z ręki? Z przyjemnością właśnie śmigam na Twoją stronę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Metrówka na spina. Szczęśliwie wyjęta. Koledzy już nie mieli tyle szczęścia i puścili kilka metrówek spod łódeczki. Także rybska tam są naprawdę konkretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi