Maciej 77 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Witam Pytanko do użytkowników w/w kołowrotka jakie są Wasze opinie jak układa plecionkę ( PE 1,0 1,2 ) ? Mam zamiar zakupić kołowrotek do spina ca 12 lbs realnie i 2,30 m długi myślałem wcześnie nad Vanguishem 3000 tym poprzednim i też starszą Stelką 3000/2500 FE , Przeznaczenie szczupak/ sandacz /okoń na lekko główki 5/6 g plus gumy ca 7-9 cm kanały /jeziora max 10/12 g ES 4' rzeka .małe woblery 6-9 cm płytko schodzące lub i bezsterowe . plecionka 1,0-1,2 . Założenie jest takie że waga ca 200g max 225 g i te wielkości ..... Proszę o komentarze również te uwzględniające relację cenę do jakości itd..... pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Zerknij do tego tematu: http://jerkbait.pl/topic/62207-daiwa-luvias-2015-opinie-i-porady/?hl=luvias 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 starsza stelle sobie daruj oj rzadko trafisz na dobry mlynek a nowym luviasem krecilkem tylko w sklepie ale krecil super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 właśnie z tymi stellami to jest tak że można sobie i trupa kupić tanio bo nowe części są dostępne i ceny są powiedzmy ludzkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam W sklepie też kręciłem i fajnie chodził robi wrażenie że jest dobrze spasowany waga też ok 2500 do 2500 PE H 215 g do 205 g . Vanguish robi na mnie wrażenie troszkę delikatniejszego tutaj obudowa metal tam zaion / węgiel - ceny porównywalne .Mam Vanguisha 4000 i jestem zadowolony dobrze układa plecionkę i jest lekki jak na tę wielkość ..W porównaniu ze Stellą to ca 1000 zł zostaje w kieszeni więc to już sporo... No i mam troszkę dylemat ..... Ktoś może z użytkowników nowych Luviasów się odezwie ..? Maciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Nie kupuj tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 a moze ktos ma nowsza TD SOL II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Kup nową stelle FI i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam Pytanko do użytkowników w/w kołowrotka jakie są Wasze opinie jak układa plecionkę ( PE 1,0 1,2 ) ? Mam zamiar zakupić kołowrotek do spina ca 12 lbs realnie i 2,30 m długi myślałem wcześnie nad Vanguishem 3000 tym poprzednim i też starszą Stelką 3000/2500 FE , Przeznaczenie szczupak/ sandacz /okoń na lekko główki 5/6 g plus gumy ca 7-9 cm kanały /jeziora max 10/12 g ES 4' rzeka .małe woblery 6-9 cm płytko schodzące lub i bezsterowe . plecionka 1,0-1,2 . Założenie jest takie że waga ca 200g max 225 g i te wielkości ..... Proszę o komentarze również te uwzględniające relację cenę do jakości itd..... pozdrawiam MaciejJa właśnie Luviasa w rozmiarze 2500 kupiłem ze względu na wagę pod lekkie łowienie i sprawdza mi sie rewelacyjnie. Kręci z lekkością i nie mam się do czego przyczepić. Ewentualnie mogłaby byc zapasowa szpula w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 witam wątek nieco starawy ale jednak luvias nie wszedł do mojego zbioru w to miejsce Vanguish 2500 hgs ( 12) pstrąg /okoń do kija 8/10 lb i exist 2500 RPEH do kija 12 lb i 14 lb .... w kilku sklepowych luviasach przy przełączaniu blokady wstecznych obrotów wyczuwałem poruszanie się całej przekładni w środku lub coś w ty stylu ... skutecznie mnie to zniechęciło ....w tych w/w ta sytuacja nie ma miejsca ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 witam wątek nieco starawy ale jednak luvias nie wszedł do mojego zbioru w to miejsce Vanguish 2500 hgs ( 12) pstrąg /okoń do kija 8/10 lb i exist 2500 RPEH do kija 12 lb i 14 lb .... w kilku sklepowych luviasach przy przełączaniu blokady wstecznych obrotów wyczuwałem poruszanie się całej przekładni w środku lub coś w ty stylu ... skutecznie mnie to zniechęciło ....w tych w/w ta sytuacja nie ma miejsca .....W moim luviasie, co prawda model 3012, nic takiego jak piszesz nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi