TrikWe Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Koledzy czy blank Matagi Lesson PT Super Seven-H 15-35g 10-20 lb 229 cm będzie dobrym wyborem pod szczupaka z łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Wszystko zależy jakimi przynętami chcesz nim łowić i gdzie. Raczej to wędka pod sandacza ponieważ jest bardzo szybka i dość sztywna o pracy szczytowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Dzięki za info... to jednak nie to czego szukam. zależy mi na ciepłej progresywnej akcji pod wahadła woblery oraz gumisie 12- 15 cm na główkach 7-15g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Witam jak w tytule czy posiada ktoś kij na Blanku matagi lesson PT 229cm do 25 gr ??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego posiadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego posiadałemi jak się sprawował ???? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Na sandacza pod ostre jigowanie ok, na szupaka na lekkie przynęty w wodorostach ok, przynęty w zakersie 10-25 g z lekkim przeciążeniem. Nie należy się sugerować opisem - fast, to raczej super ex-fast.Poszedł do ludzi, nie lubię takiej akcji. Zastąpiłem go Tiro Nuovo do 28 g, szybki i równie mocny, ale nie taka "szpada". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Na sandacza pod ostre jigowanie ok, na szupaka na lekkie przynęty w wodorostach ok, przynęty w zakersie 10-25 g z lekkim przeciążeniem. Nie należy się sugerować opisem - fast, to raczej super ex-fast.Poszedł do ludzi, nie lubię takiej akcji. Zastąpiłem go Tiro Nuovo do 28 g, szybki i równie mocny, ale nie taka "szpada".rozumiem …dzięki ale już zamówiłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi