free Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Koledzy mam do was pytanie i prośbę o informację.Poszukuję małego niezawodnego kołowrotka do UL, konkretnie do Paladina Coliber Jig 1-5g.Upatrzyłem sobie Shimano Rarenium FB w rozmiarze 1000 lecz nie mogłem go znaleść w sklepie aby wziąć w rekę i sprawdzić. W trakcie poszukiwań trafił się w dobrej cenie Stradic CI4+ 1000 FA Micro Line i teraz mam dylemat czy go brać czy nadal szukać Rarenium. Czy ktoś ma może takiego Stradica i mógły dać opinię? Szukałem też różnic pomiędzy zwykłym Stradicem a wersją Micro Line - widzę, że różnią się minimalnie wagą, pojemnością szpuli i chyba mniejszą mocą hamulca więc domyślam się, że może tylko różnią się szpulą ale mogę się mylić.Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 witam Szukaj i zwracaj uwagę na wagę nie przekraczając 180g.Moja opcja to rozmiar kołowrotka 2000 dlaczego nie plącze się cienka plecionka i dalej latają małe przynęty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 A jeśli będzie ważył 185 g to już lipa? A jak nie wyważy mu wędki? Porada trochę z dupy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Rarek 1000 to jest bajka a nir kołowrotek moim zdaniem nic lepszego za takie sianko nie dostaniesz. Tutaj gdzieś na giełdzie masz kolegę który ściąga za śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Rarek 1000 to jest bajka a nir kołowrotek moim zdaniem nic lepszego za takie sianko nie dostaniesz. Tutaj gdzieś na giełdzie masz kolegę który ściąga za śmieszne pieniądze Ściąga-Ł za śmieszne pieniądze Edytowane 26 Lipca 2016 przez grzegorzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi