adriano Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Gdzie są składane te kijki Favorite ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Powiem szczerze ze nie mialem pijecia o firmie Favorit. Przegladajac ich modele wędek całkiem przyjemnie sie prezentuja. Nie wiem co prawda jak leza w reku ale wygladaja ciekawie. Chyba jedna z nie wielu firm która ma tak szeroki zakres okoniowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Gdzie są składane te kijki Favorite ?To ukraińska firma a gdzie składają kije to ch...go wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 To ukraińska firma a gdzie składają kije to ch...go wieA jak nie wiadomo gdzie ,to wiadomo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) A jak nie wiadomo gdzie ,to wiadomo gdziePewnie w Chinach trzeba by było dopytać Krzyśka Stepanowa w końcu je sprzedaje to może ma jakąś lepsza wiedzę na temat tych wędek kije nie są złe użytkowo bardzo dobre z wykonaniem jest różnie zależy jak się trafi nie ma powtarzalność Edytowane 13 Marca 2017 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Chińskie nie znaczy złe . Pewnie większość użytkowników Corto Ex czy Calzante Ex,nie powie złego słowa na te kijaszki.Jakość bardzo dobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Posiadam dwa chińskie MC. Nie ma absolutnie się do czego przyczepić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Posiada ktos freedom force do 5 gram?jakie jest optimum dla tego kija? Do okoniowego opadu sprawdzi sie w opisanej gramaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 z dołu to tak 3g minimum a góry to jeszcze nie testowałem ???? ale i z 7g plis keitech zapodaj. To nie jest kij do finezyjnyego łowienia okoni. Znakomity pod jaskółki bo szczyt przy podbiciu nie siada. Kij to xfast nie mam pojęcia dlaczego opisany jest do 5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Fajny test Areny ARN-602XUL . Dima to specjalista od XUL i mormyszingu . Dla kumających język nieco uwag porównawczych do MC Trapara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Arena fajny patyk lubię nim łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Posiadam Favorite Rockstar RSS -682UL-S, co prawda od niedawna, kilka rybek już było na kiju ,łowiłem nim tęczaki, klenie ,jazie,okonie ,sandaczyk trafił się .Przetestuję go dość dokładnie pewnie w Maju. Kijek wykonany bardzo dobrze ,nie dostrzegłem wad, świetna kontrola nad przynętą ,dobrze leży w dłoni już po pierwszych kilku rzutach sprawia wrażenie jakby był używany kilka sezonów.Cenowo to tak średnio wypada ,ale udało Mi się go sporo taniej kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makarony7 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Proszę o pomoc. Zastanawiam się co będzie najlepsze z poniższych wędzisk, głównie na niewielkie rzeki, przynęty to małe obrotówki oraz woblerki. I kijaszki:Balance 2-7 / 3-10, Blue Bird 1.5-8 / 2-10 lub White Bird 1-7. Proszę o pomoc. Naoglądałem się wiele filmików na yt odnośnie pracy tych kijów. I myslę, że skłaniam się ku Balance 2-7. Ale nie mam pewności, czy podoła obrotówkom i woblerom pod prąd. Ktoś może coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Obejrzyj ten filmik o ile nie ogladales. Mam ten kij ale nie o to chodzi. Nad woda porownywalem z White Bird i ten White Bird przy tym freedom force to makaron raczej nie pod obroty i woblery. Jak jestes z warszawy lub okolic moge dac polowic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makarony7 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Może i lepszy od moich wybranych, ale za drogi, jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makarony7 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Pewnie wezmę Balance, ale jeszcze się zastanawiam nad 2-7 i 3-10. Ktoś coś poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czy ktoś z Kolegów użytkuję Wędzisko Spinningowe Shot Gun / 1,98m/ 7-28g / 662 MH? Mam kilka pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Czy łowi ktoś może przy użyciu wędki Favorite Synapse model UL? Wiem, że są 2 modele UL jeden pod jiga SYS662 drugi opisany TWICH SYST602. Szukam o nich opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Kolega ma Synapse Twich, i może nawet będzie go sprzedawał fajny kijek ,starannie wykonany na dobrych komponętach, dobrze latają z niego blaszki pstrągowe i woblerki również fajnie trzyma rybki ,łowiąc tym kijem wygrał zawody pstrągowe, oczywiście nie twierdzę że dzięki kijowi, ale przy jego pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Hej! Czy wiecie gdzie w Warszawie istnieje możliwość pomacania i zakupu wędzisk marki Favorite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Raczej tylko stepanow fishing to ma.To wędki ukraińskie wiec mało popularne u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Popytać trzeba mających kontakt z ludźmi ze wschodu lub mających z nimi kontakt. Jacyś wędkarze wśród nich się znajdą. Może jakiś import osobisty. Tam jest taniej niż u rodzimego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Ja właśnie tak kumplowi zamówiłem white birda i tak jak bob napisał jest taniej aż można miło się zaskoczyć. Kolega ma nick na jerku turik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan..k Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 A ja dalej szukam delikatnej okoniówki do małych gumek pod główki 2-3g, w długości 2,4-2,5m, znalazłem cos takiego, co prawda to nie Favorite ale dystrybutor ten sam:http://www.stepanow-fishing.com/oferta/wedziska-spinningowe/crazy-fish/perfect-jig/wedzisko-spinningowe-perfect-jig-2-45m-0-6-7g-jig-cfpj-81-ul-ss.htmlMoże są jacyś użytkownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi