tryt Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 https://ibis.net.ua/products/details/spinning-favorite-solo-602ul-183m-06-5g-exfast/Cena 5960 uah.Kurs hrywny 0,142Wychodzi 846,32 Trzeba mieć jeszcze kogoś kto to przywiezie. Nie wiem jakie byłyby koszty dodatkowe przy wysyłce z sklepu do Polski.Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Tryt kolega Turik myślę że załatwiłby temat ogarnięcia tego favorita warto napisać do niego, można się trochę zdziwić na plus odnośnie cen. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryt Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Tryt kolega Turik myślę że załatwiłby temat ogarnięcia tego favorita warto napisać do niego, można się trochę zdziwić na plus odnośnie cen. PozdrawiamSuper. Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Witam serdecznie mam pytanie odnośnie wędziska Favorite cobalt.Czy posiada ktoś ten kijaszek? Chciałbym się trochę o nim dowiedzieć za nim go kupię. Najbardziej interesuje mnie wersja 2,7m do 28g Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman22 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Przymierzałem się do tego kijka. Po rozmowie z Krzyśkiem Stepanowem wziołem X1 - dziś ma do mnie przyjść.Proponuję rozmowę z Sprzedającym - dużo podpowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 sorry za odgrzanie kotleta czy ktoś coś jeszcze o tym kiju może napisać ?? biję się z myślami czy go nie kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Oglądał ktoś może na targach wędki Favorite z serii Rapid? Mógłby ktoś porównać do Graphiteleader'a Finezza Nuovo 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 A można je porównać Pytam, bo nie zna wcale wędek Pana Stepanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nikt nie oglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox94 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Witam przeszukałem całe forum oraz caly internet.Czy może ktoś ma lub miał przyjemność używać Favorite CBL-902MH COBALT 27.Wyrzut od 15 do 35?Jakieś opinie?Spostrzeżenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Używa ktoś może Blue Bird'a o symbolu BB16-682SUL-S lub BB16-762UL-T. Szukam informacji na temat tych dwóch konkretnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omen32 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Używa ktoś może Blue Bird'a o symbolu BB16-682SUL-S lub BB16-762UL-T. Szukam informacji na temat tych dwóch konkretnych modeli.Posiadam ten kijek 682UL-S /2,04m/1-7g. Nie jest to kijek który podałeś ale bardzo zblizony. Jeśli Ci pomoże moja opinia na temat mojego kija to powiem tak: Bardzo przyjemne i czułe wędeczki, Jednak akcja podana jest jako x-fast , moim zdaniem bardziej zbliżona jest do typowego fasta. Jeśli chodzi o ciężar wyrzutu (!-7g) to niestety trochę jest przeszacowana. Wg mnie optymalny zakres pracy to 1-5g. Co do mocy to dolnik posiada solidny zapas mocy. Ja używałem do połowu białorybu głównie i trafiłem karpika ponad 3kg , któremu kij bez problemu dał radę. Co do zastosowania kija to powiedziałbym że to taki uniwersał. Swoim rzucałem małym żelazem , smużakami i jigami i mikrojigami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Dziękuję za odpowiedź. Słyszę się na tą najdelikatniejsza wersję do pięciu gram. Na mazurskie okonie będzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Czesc, zastanawiam sie czy model White Bird sprawdzi sie na pstragach, na gumy, obrotowki, lowiac na rzece o srednim uciagu? Co myslicie, nie bedzie za gietka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Masz na filmie ten kijek, na pstrągach, jakieś wnioski sam wyciągniesz. Nikt nie wie na jakie gumki chcesz łowić, jakie duże obrotówki, ale ten kijaszek to blaszka #1 to max.Ale jak widać ładnie trzyma rybę na haku bez zadziora, jeśli tak łowisz to też nie jest to bez znaczenia, co z tego że zatniesz jak nie wyholujesz ryby, a tutaj jak widać tani kijek a działa. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez rally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Czesc, zastanawiam sie czy model White Bird sprawdzi sie na pstragach, na gumy, obrotowki, lowiac na rzece o srednim uciagu? Co myslicie, nie bedzie za gietka? Dla mnie ta wędka jest za miękka nawet na okonie (użyłbym ją do białorybu na spina), więc na rzekę nie polecam ale każdy łowi jak lubi. Fakt że jak zatniesz to ciężko zgubić rybę bo jak widziałeś na filmiku ugina się mocno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 A czy ktos uzywa white birda 1-7 cw, najlepiej 219cm i moglby dac znac jaki jest realny dolny cw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 A czy ktos uzywa white birda 1-7 cw, najlepiej 219cm i moglby dac znac jaki jest realny dolny cw?2gr plus coś smukłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 FAVORITE RAPID - RAPTZ-632SUL-T /1,92m / 1-5g /czy ktoś posiada? łowił? jakieś wrażenia ?opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluson Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Youtuber o nazwie Kingston swiss fishing często łowi na tą wędke. Obejrzyj filmiki może Ci to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 na favority dużo ruskich łowi co widać na ich filmach yutuberskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Cześć, używa ktoś moze kija BLUE BIRD BB1-762UL-T / 2,28m / 1 - 7g /? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Pół Rosji pewnie. YT i masz mnóstwo materiałów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 @LucasMiałem chwile tą wędkę, nie byłem zadowolony. Nie czułem pracy woblerów, które czułem na innej wędce. Jakaś dla mnie głucha była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 To mnie nie pocieszyłeś. Czuję że skończy się na kiju z pracowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi