Michci0 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Ktoś coś na temat serii skyline? Ogólnie interesują mnie te najmocniejsze kije 30-100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Mam Skyline 2,13 m do 30 g i 45 g.Na rybach kilka x.Do 30 g ze Stellą 2500 to w tym momencie mój ulubiony zestaw.Ogólnie czarodzieje z Pleciony dobrze je przedstawili. Szybkie, czułe, ale nie pałowate. Uważam, że w obecnej cenie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emrys Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Mam Skyline 2,13 m do 30 g i 45 g.Na rybach kilka x.Do 30 g ze Stellą 2500 to w tym momencie mój ulubiony zestaw.Ogólnie czarodzieje z Pleciony dobrze je przedstawili. Szybkie, czułe, ale nie pałowate. Uważam, że w obecnej cenie warto.A jak dolem startuje ten do 30g? Sprawdzales moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Kopyto 3 + główka 5 g lata jak trzeba. Mniej nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majstero Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Witam, szukam jakieś info o Black swain do 1 i 2 g. Wart tych pieniążków ? Ostatnio był na promocji więc pewnie ktoś się skusił. Jaka akcja i czy dobrze opisane ? Wysłane z mojego Armor 17 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Witam, szukam jakieś info o Black swain do 1 i 2 g. Wart tych pieniążków ? Ostatnio był na promocji więc pewnie ktoś się skusił. Jaka akcja i czy dobrze opisane ? Wysłane z mojego Armor 17 Pro przy użyciu TapatalkaMachałem na sucho w sklepie wersją 1 gram. Szybszy niż blue bird nano ale wolniejszy od nano zero. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Był u mnie Mikołaj,bo byłem grzeczny .W 2024 mam zamiar trochę połowić na lekko.Favorite X1 2.03 ćw 1,5-7 g.Może ktoś używa tego kijka?Opiszę jego zalety i wady.Myślę o młynku do niego,a patrzę to kołowrotki z tej firmy tociężkie maszynki.Moze ktoś ma dobrze wyważony zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Byłem w plecione macałem trochę tych kijków Favorite, skyline miałem nawet w domu wersja Spin i Cast. Wyszedłem i zabrałem do domu Favorite X1 30-110, skyline oddałem, X1 bardziej mi sie podoba wizualnie, ta niebieska rękojeść wygląda slabo w mojej opinii. Szukałem dość mocnego kijka bo mam zachciankę na duże przynęty. Te kije są naprawdę fajnie zrobione, X1 w moim odczuciu zdecydowanie lepiej wyglada jak model wyzszy skyline. Natomiast mając te dwa kije w ręku, X1 jest zdecydowanie cięższy i grubszy blank, szczytówka zdecydowanie jest grubsza. Mocy maja naprawdę sporo, gięte do kata 90 stopni nawet nie jękną, w żadnym kijku nie było słychać strzelającego lakieru, gdzie np w takim Svartzonker downsizer jak przygiąłem kijek moze na 20% jego mocy zaczął strzelać jak petardy w sylwestra. Wykonanie X1, stonowane, bez nadlewek na dwustopkowych przelotkach, taki minimalizm mi się naprawdę spodobał.Skyline tez bardzo fajny, mocny kij, ja chyba trafiłem na jakaś gorsza szt bo na wkładach przelotek rozlewał się lakier, nie wiem jakie znaczenie miało by to w trakcie użytkowania, pewnie żadne no ale jak miałbym sie do czegoś przyczepić to bym znalazł właśnie to.Kije szybkie, mocne z bardzo fajnym płynnym ugięciem, mocy w Dolniku naprawdę bardzo dużo, czule szczyty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslav Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Mam Skyline 2,13 m do 30 g i 45 g.Na rybach kilka x.Do 30 g ze Stellą 2500 to w tym momencie mój ulubiony zestaw.Ogólnie czarodzieje z Pleciony dobrze je przedstawili. Szybkie, czułe, ale nie pałowate. Uważam, że w obecnej cenie warto.Ten do 45 masz w castingu? Jak Ci się sprawuje? Nada się pod crankbaity i jerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Oba w spinie. Dziś męczyłem tego do 45 g na płytkiej wodzie do 2.5 m - gumy i "tłicze" do 20 g - ma czym szarpnąć, więc i nieduże jerki pewnie da radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Panowie - szukam wklejanki na okonia +/- 8 gear, w oko wpadła mi wędka Favorite Impulse IMP-682UL-S - miał ktoś doczynienia z tą wędka? Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Jak wyglądają sprawy gwarancji ? Uznają czy kombinują że zawsze wina użytkownika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Favorite Skyline SKYC-762ML Czy ktoś korzysta z tego modelu ? Wersja Cast 4-15 bodajże , nada się na mocniejsza okoniówke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Jak wyglądają sprawy gwarancji ? Uznają czy kombinują że zawsze wina użytkownika ?Uznaja bez problemu, reklamowalem i przyslali gorny sklad kurierem. Wystarczylo tylko foto oznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Zachecony reklama o niesamowitych mozliwosciach i danych technicznych zastanawiam sie nad kupnem wedki Favorite Black Swan 2.54m do 24gr wyrzut czy macie moze jakies doswiadczenia i czy warta jest swojej ceny moze ktos lowi i cos moze napisac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 osobiście w tym budżecie wolałbym zamówić wędkę z pracowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 osobiście w tym budżecie wolałbym zamówić wędkę z pracowniI za chwilę wystawić na giełdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 (edytowane) I za chwilę wystawić na giełdę.No jeśli się kupuje na pałę, bez GŁĘBSZEGO zastanowienia i bez obejrzenia blanku, to tak ... A na giełdzie nie ma kijów sklepowych? Każdy taki zakup, to strzał w dziesiątkę? Nie sądzę Edytowane 7 Lipca 2024 przez Fatso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 I za chwilę wystawić na giełdę. Tomaszu, gdbyś znał mnie trochę lepiej to wiedziałbyś że praktycznie nic nie sprzedaję na giełdzie chociaż mógłbym i pewnie nawet powinienem bo kijów customowych mam sam nie wiem ile - 40 ? Wracając do tematu - mam też oczywiście wędki fabryczne, np. Favorite Nano Zero i w takim segmencie niższej / średniej półki to faktycznie na rynku jest taki wybór że do pracowni chodzić nie trzeba (to się zmieniło bardzo na +, pamiętam czasy kiedy było inaczej). Natomiast dysponując budżetem w okolicach 2 tys. zł bo w tych okolicach z tego co się orientuje chodzi Black Swan to zdecydowanie wolałbym zamówić wędkę customową zrobioną dokładnie pod siebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 miałem w ręku ten kij. Mam 4 wedki z pracowni. Żadna przy nim nie stała. Jest sztos nie z tej ziemi. Przy seryjnej produkcji i zastosowania masowo drogiego osprzętu - mogli zejsc z ceną. Z pracowni wedka tej klasy myśle, że ciężko było by kupić za mniej niż 2500 zł ( w porównaniu 1500-1600 za swana) . Własnie jestem w momencie zamawiania okoniówki. Wie ktoś moze czy w plecionie Ibis20 - zniżka 20% działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Łatwo sprawdzić dodajesz do koszyka i wstawiasz kod promo - i albo cena spadnie albo nie ja tak czasem wszystkie kody co znam wpisuje i ze dwa razy poszło pomimo tego że niby koniec promocji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 własnie w tzw. miedzyczasie to zrobiłem i nie działa. Biorę mimo to. Miałem zrobić to w zeszłym teg. Lenistwo nie popołaca. Kod wygasł w poniedziałek. Dzieki za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 własnie w tzw. miedzyczasie to zrobiłem i nie działa. Biorę mimo to. Miałem zrobić to w zeszłym teg. Lenistwo nie popołaca. Kod wygasł w poniedziałek. Dzieki za poradę. napisz do nich maila, czesto gesto sprzedaja po cenie z kodu promocyjnego ja tak wyrwalem juz kilka wedek, niby sie spoznilem, ale mail zalatwil sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Uzywa ktoś może cast'a X1 2.32 20-80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 (edytowane) Witam, czy używa już ktoś z was nowych patyków favorit totem 2.04m / 0.8-4g lub 2.19m / 1-6g pod okonia i mógłby się podzielić opinią? Patyk dość krótko na rynku i ciężko znaleźć jakieś info w sieci Edytowane 27 Października 2024 przez Ballantise 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi