Darecki Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Co sądzicie o nowej funkcji w Garminach?Bawię się nią od miesiąca niby fajnie ale po ostatnich deszczach woda na Turawie ciut się podniosła i maszynka wszystko rysuje na nowo.Szukałem w ustawieniach i nie znalazłem opcji ustawienia rzędnych poziomu wody, szkoda że tego nie przewidzieli.Na zaporówkach dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ch4ron Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Map problem z AC w moim Echomapie 102. Mapy rzek i jezior wskakują mi bezproblemowo, ale gdy sprubuje wrzucić wybrzeże Szwecji, to jest pustka. Może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Ale ja zerknąłem na apkę- nie ma tam społecznościówek do pobrania, widziałeś je w telefonie z tego kawałka, co chciałeś pobierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Darecki
Co sądzicie o nowej funkcji w Garminach?
Bawię się nią od miesiąca niby fajnie ale po ostatnich deszczach woda na Turawie ciut się podniosła i maszynka wszystko rysuje na nowo.
Szukałem w ustawieniach i nie znalazłem opcji ustawienia rzędnych poziomu wody, szkoda że tego nie przewidzieli.
Na zaporówkach dupa.
Top użytkownicy dla tego pytania
11
7
5
4
Popularne dni
4 Maj
8
23 Lip
5
27 Sty
5
17 Kwi
4
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 11 odpowiedzi
SzymusS 7 odpowiedzi
GregorS 5 odpowiedzi
psulek 4 odpowiedzi
Popularne dni
4 Maj 2020
8 odpowiedzi
23 Lip 2016
5 odpowiedzi
27 Sty 2024
5 odpowiedzi
17 Kwi 2025
4 odpowiedzi
Popularne posty
m4z189
Niedawno udostępniłem swoje zapisy ze zbiorników Mietków oraz Słup do społeczności Garmin Quickdraw. Nie są jeszcze kompletne, sporo brakuje żeby mieć całą mapę. Jak ktoś ma echo Garmina z tą fu
Darecki
Garmin 50 dv soft 6.40
Pietruk
Dzięki Maćku, trochę mi to upraszcza życie.
Opublikowane grafiki
77 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi