Skocz do zawartości

Powró do kraju, powrót na Mazowsze...

Catrol

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

...Po 6-ciu latach spędzonych za granicą, w UK postanowiłem wrócić do kraju.

Miałem już dosyć życia "na dwa domy" miałem dosyć tego, że życie uciekało mi tylko na pracy, spaniu i oczekiwaniu na weekend aby tylko pójść na ryby :)

W sobotę w raz z Moją Dziewczyną wracamy do Polski na stałe, gotowi żyć skromniej ale lepiej...żyć u siebie. Dosyć koczowania u dwulicowych, hipokrytów...

Koniec bycia ciągle obcym :)

Miałbym taką prośbę do Was - Jeśli ktoś z Was słyszałby o jakieś pracy w okolicach Mińska Mazowieckiego, Warszawy skrobnijcie PW :)

Chętnie też pogadałbym o wędkarskim życiu regionu z którego pochodzę :)

...Skorzystam z pomocy kogoś kto wprowadzi w świat PZW, powie co, gdzie można, a gdzie nie można :)

Kartę wyrabiałem w Rzeszowie - bo tam wędkowałem będąc w Polsce na urlopie także nie bardzo mam pojęcie co i jak na Mazowszu...a porozumień to wcale nie ogarniam :/

Pozdrawiam

Karol

• Like 11

Czyli nie ma tak, że opłacę okręg Mazowiecki...i gdzieś jeszcze będę mógł łowić ? :/

Płacąc okręg Mazowiecki będę mógł łowić tylko w tym okręgu i nigdzie więcej ?

To, że pracuj.pl będzie piłowane, gazety itp. to oczywiste :)

Miałem na myśli jakieś "cyny" o których wiecie, a nie ma ich w "mediach" :)

No ale na razie to idę pakować resztę gratów ;)

Ja osobiście pracuje 20 lat za granicą i kilka razy próbowałem wrócić,tylko dobijało mnie to,że w naszym kraju pracowałem soboty i niedziele jak wół po 10-12h. za 2500zł,a za granicą po 8,5 h,a w piątek do 12-tej i za 2800 euro.+zasiłek dla żony i dzieci.