Catrol Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Cześć ...Po 6-ciu latach spędzonych za granicą, w UK postanowiłem wrócić do kraju.Miałem już dosyć życia "na dwa domy" miałem dosyć tego, że życie uciekało mi tylko na pracy, spaniu i oczekiwaniu na weekend aby tylko pójść na ryby W sobotę w raz z Moją Dziewczyną wracamy do Polski na stałe, gotowi żyć skromniej ale lepiej...żyć u siebie. Dosyć koczowania u dwulicowych, hipokrytów...Koniec bycia ciągle obcym Miałbym taką prośbę do Was - Jeśli ktoś z Was słyszałby o jakieś pracy w okolicach Mińska Mazowieckiego, Warszawy skrobnijcie PW Chętnie też pogadałbym o wędkarskim życiu regionu z którego pochodzę ...Skorzystam z pomocy kogoś kto wprowadzi w świat PZW, powie co, gdzie można, a gdzie nie można Kartę wyrabiałem w Rzeszowie - bo tam wędkowałem będąc w Polsce na urlopie także nie bardzo mam pojęcie co i jak na Mazowszu...a porozumień to wcale nie ogarniam :/ PozdrawiamKarol 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jak będziesz mieszkał na Mazowszu to porozumień wcale nie musisz ogarniać , bo ich nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ogłoszeń pracy jest w bród, szczególnie w okolicy Warszawy, zależy od Twojego doświadczenia, wykształcenia itp. itd. Gorzej może być z zarobkami ale tragedii nie ma. Pracuj pl. i do przodu - powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Czyli nie ma tak, że opłacę okręg Mazowiecki...i gdzieś jeszcze będę mógł łowić ? :/ Płacąc okręg Mazowiecki będę mógł łowić tylko w tym okręgu i nigdzie więcej ? To, że pracuj.pl będzie piłowane, gazety itp. to oczywiste Miałem na myśli jakieś "cyny" o których wiecie, a nie ma ich w "mediach" No ale na razie to idę pakować resztę gratów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Zapłać siedlecki. Ma wiele porozumień. I ewentualnie dopłatę do Mazowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Podziwiam ,mieszkałem rok w londynie ,gdyby nie żona i córka w Polsce w życiu bym tu nie wrócił. Edytowane 25 Lipca 2016 przez Maciej1979 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ja osobiście pracuje 20 lat za granicą i kilka razy próbowałem wrócić,tylko dobijało mnie to,że w naszym kraju pracowałem soboty i niedziele jak wół po 10-12h. za 2500zł,a za granicą po 8,5 h,a w piątek do 12-tej i za 2800 euro.+zasiłek dla żony i dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Współczuję zderzenia z pzw i jego bogactwem. Ja w tym bagnie się wyrosłem, nie pamiętam dobrych czasów naszych wód, więc trochę mi lżej Polecam okręg ciechanowski, mazowiecki bym odpuścił, chyba że masz całkiem pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi