Leśniak Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) ja luzie Krzysiek nie zapominaj ,że ogarnęliśmy już serwis shimano w Polsce części będą załatwione nie musisz z plata zamawiać pogadaj z PrzemkiemNic szczególnego się nie zmieni. Shimano rowerowe przejmuje dystrybucję sprzętu wędkarskiego i podziękuje dla Normarku. Reszta, serwis i części pozostanie na nie zmienionym poziomie podobnie jak jest w Holandii i Niemczech. Dla przykładu: proszę sobie w NL lub w D zamówić części do kołowrotka JDM,a zostaniecie odesłani z kwitkiem.Części do kołowrotków JDM nadal będzie trzeba zamawiać w na plat jp.,tak samo jak to robi cała reszta EU.Także proszę nie popadać w euforię. Edytowane 27 Lipca 2016 przez Józef Lesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Pierdoły najczęściej potrzebne są zamienne.....i nie tylko pierdoły. Przecież dobrze pan o tym wie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Pierdoły najczęściej potrzebne są zamienne.....i nie tylko pierdoły. Przecież dobrze pan o tym wie......Tak wiem,ale nie rozumie pan. Pozostanie to tak jak było w Normarku. Trochę wiedzy o dystrybucji i polityce Shimano na EU jest wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Tak wiem,ale nie rozumie pan. Pozostanie to tak jak było w Normarku. Trochę wiedzy o dystrybucji i polityce Shimano na EU jest wskazane. akurat nam chodziło o to że na chwilę obecną jest możliwość osobiście wejść i dobrać sobie części mając w pełni pewność że pasują, czy dopasować sobie korbki i szpule a ceny są znacznie atrakcyjniejsze niż w sklepie człowiek w serwisie bardzo pomocny i ze sporą wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Powodzenia. dziękuje, już tam byliśmy akurat najlepsze jest to że to 5 minut ode mnie, i raczej nie jest to tajemnicą bo w internetach adres jest dostępny ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Zdziwi się pan ale ta wiedza jest :-)))) Łukasz nie potrzeba nic udowadniać. Wiemy jak jest :-)I człowiek bardzo pomocny tak jak Łukasz napisał..... Edytowane 27 Lipca 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi