marek_k84 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 wynalazek chyba mi się bardzo nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Mnie też się nie podoba... Najlepszy jest jednak DUŻY podbierak. Tyko powinien mieć gumowaną siatkę aby aby sie kotwice nie wplątywały. Tylko gdzie taki dostać?? Podobno chłopaki z Jerka mieli takie sprowadzać?Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Mało się nie posikałem ze śmiechu pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 13 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 obawiam się Remek, że nie bedą sikać ugniatane i przebijane (jak na jednej z fotek) tym ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Mi te łapki kojarzą się z grilem, podobnymi przerzucam karkówe, kiełbasy i kaszanke na ruszcie no ale co zrobić, już wszystko zostało wymyślone więc ludzie chwytają sie takich chwytaków, żeby zaistnieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 13 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 boję się, że właśnie pzrez skojarzenie z grilem (bezpieczne przerzucanie gorącego mięsiwa lub węgielków) może toto znaleźć nabywców, którym niemiły kontakt z oślizgłą i zębatą rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Hehe, dobre... <_< Ale nie wiem, co napisac...opadlem z sil... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 widać gość lubi grillować, tylko chyba przy tej okazji za dużo piwka wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Co to K...wa jest? szczupacze Madejowe Łoże?Szczena opada <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waci Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 No bo Wiecie jak sie gołą rączką podbiera to się manicure może popsuć, no nie To pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 to juz prosciej byloby widelcem tego szczupaka podebrac albo takim ościenikiem malym, i na grilla tez by sie nadal brak słów, zastanawiam się co mozna zrobić w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A może rzeczywiście to do grilla tylko zły opis i zdjęcia dali A tak poważnie. To jak jakiś początkujący złapie takiego półtorakilowca tym czymś za słabo to szczupak mógłby sobie bidy narobić wyrywając się z takiego cuda i grzmotnąć na ziemię (nie daj Bóg na kamienie!!!) . Już o miliony lat świetnych lepsze są chwytaki rapali. I gdzie w tym wynalazku zasada no kill?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Jeszcze te ostatnie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zzzimny Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Juz to widzialem na innym forum.Kojarzy mi się to z urządzeniem do grzebania w kiblu.Poza tym..chcąc utzrymaćTYMrybę trzebaby chyba ścisnąć tak,że oczy jej wyjdą razem z jelitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marek_k84
wynalazek
chyba mi się bardzo nie podoba...
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi