LASOTA1974 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam!!! Czy wiadomo konkretnie kiedy pojawi się przynęta na naszym rynku ?? Wiem że ma to być jesień...może ktoś wie więcej?? Ciekawa przynęta...chętnie dobiorę do swojego pudła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Mniej więcej w połowie września powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Rychło w czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 witam Jak na ten moment testerzy testują i reklamują przynęty....https://www.facebook.com/SavageGearPolska/photos/a.249657238433679.61192.141177142615023/1148228458576548/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BamboTM Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 W wędkarskim sprzedawca mi mówił ze przedstawiciel już miał te kaczki i wyglądają mega realistycznie i też czekam kiedy będzie można ją kupić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Super przynęta na wędkarzy:) SG robi mnóstwo realistycznych przynęt które świetnie wyglądają, tylko jakoś słabo łowią. Przykład? Weźcie Real Bleak i kajtka easy shiner w to samo miejsce. A teraz wymieniamy real 3d hiper na starego, dobrego cannibala. Żeby nie było że jestem jakoś uprzedzony do SG. Po prostu spora część ich oferty przynęt działa tylko na kupujących, a rybom ten super realizm zwisa swobodną płetwą. Jak zobaczę te sumy na kaczkę, w jakiejś sensownej statystycznie ilości, to wejdę pod stół i odszczekam. Sumy z naszych rzek, nie montowane zdjęcia reklamowe.A opinię mam stąd, że sam z uporem maniaka kupowałem realistyczne, super dokładne gumy SG, a śmiałem się z kajtków, bo cóż może być wyjatkowego w kolejnym ripperze? Nauka kosztuje, w moim przypadku 1,5 sezonu. Na żadną gumę savage poza cannibalem nic nie złowiłem. W tych samych miejscach co drugi wobler , i co piąty dowolny gumiak innej firmy coś łowił.A kajtek to już samołówka, nieważne gdzie, nieważne jak prowadzony, daje brania, ryby, wyniki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgadzam się z kolegą,kolejna przynęta dla naiwniaków.ABU ma szczury,a SG kaczki co jeszcze wymyślą.Moją ostatnią przynętą zakupioną SG był 3d pike mam tą przynęte od maja i tylko jedno branie,straciłem gumową część i dałem sobie spokój, droga zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) SG również ma szczura Edytowane 26 Lipca 2016 przez Bułka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Super przynęta na wędkarzy:) SG robi mnóstwo realistycznych przynęt które świetnie wyglądają, tylko jakoś słabo łowią. Przykład? Weźcie Real Bleak i kajtka easy shiner w to samo miejsce. Real Bleak z powodzeniem konkuruje z Keitechami przy połowie garbusów.Ale do kupna kaczuszki jakoś mnie nie ciągnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Co do nowości zawsze podaję przykład mojego ojca,wędkujemy razem bardzo często ja super przynęty same nowości,jerków ok.czterdzieści,popery,woblery i diabeł wie co jeszcze,a ojciec stare wahadła gumy i obrotówki ile razy poległem bez brania ho ho,a tatko dwa szczupaki i okoń 30 +. Edytowane 26 Lipca 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Może w Twoich wodach - jednak dzieli nas spora odległość i dzialamy w zupełnie innych warunkach. Druga rzecz to ja okonie łowię celowo bardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A ja z chęcią przetestuję kaczuchę. Na wodzie gdzie wędkuję i jest dość dużo ziela młode gąski już dawno zostały zjedzone a kaczki boją się tam pływać. Tylko ta przynęta będzie najskuteczniejsza w lipcu i sierpniu więc swoje najlepsze walory pokaże za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BamboTM Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Na temat skuteczności przynęt już były pisane poematy na jednym jeziorze w tym roku na SG nie miałem nawet skubniecia na innym ryby miałem tylko na 4play i real eel wiec wszystko zależy od wody. A jak zobaczyłem tą kaczkę to od razu wiedziałem że musze ja mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A ja swoją kaczuszkę już mam w arsenale. Nawet udało mi się już coś na nią połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BamboTM Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 I jakie pierwsze wrażenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Bardzo "plastikowa" i jak na razie mam prototypowy model więc wykonanie nie jest dograne- wystarczy popatrzeć na zakończenie nóżek- druty pozaginane zamiast ładnie je zakończyć ale jeżeli mówimy o ogóle to warto mieć jeden taki wynalazek w pudełeczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Co do nowości zawsze podaję przykład mojego ojca,wędkujemy razem bardzo często ja super przynęty same nowości,jerków ok.czterdzieści,popery,woblery i diabeł wie co jeszcze,a ojciec stare wahadła gumy i obrotówki ile razy poległem bez brania ho ho,a tatko dwa szczupaki i okoń 30 +.Hehe, a u mnie jest dokładnie odwrotnie. Staruszek łyka wszystko co nowe wypatrzy w reklamie w gazetkach, jak kaczka (nomen omen) kluski, a ja mocno tradycyjnie łowię. Zazwyczaj wyniki mam lepsze, jakkolwiek dzięki ojcu kilka ciekawych gumek poznałem, których sam bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Tylko czekać na 3d real bobry albo wydry , w sumie i łabędzie mogą być. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BamboTM Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Lepsza może być 3d mewa u mnie w okolicy na żwirowni chodzi legenda ze sum zaatakował mewe wiec to może być kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 3D gołąb i do Francji na suma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 3D Topielec i killer na węgorza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson2 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Wystarczy drukarka 3D i możliwości wykonywania oryginalnych przynęt są nieograniczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Moim zdaniem ta przynęta powinna działać...przekonałem się na przykładzie jerków freestyler czy deviator.... kwestia wiary w skuteczność przynęty i umiejętności jej zaprezentowania w wodzie.. Pozdrawiam :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) 3D Topielec i killer na węgorza.Na węgorza 3D Krowi Łeb.Wracając do tematu, mam kilka przynęt SG, jedynie Cannibal to samołówka. Ostatnio zakupiłem SG Soft4Play, uzbroiłem klasycznie w główki oraz w offset i nic, nawet puknięcia. Może źle prezentuję przynętę, nie wiem Edytowane 27 Lipca 2016 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Na węgorza 3D Krowi Łeb.Wracając do tematu, mam kilka przynęt SG, jedynie Cannibal to samołówka. Ostatnio zakupiłem SG Soft4Play, uzbroiłem klasycznie w główki oraz w offset i nic, nawet puknięcia. Może źle prezentuję przynętę, nie wiem Jeśli chodzi o Soft4Play to jest to bardzo łowna przynęta tylko trzeba ją odpowiednio poprowadzić. Czasami działa prowadzona agresywnie jak jerk a czasami przy bardzo wolnym prowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi