platynowłosy Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam Panowie. Czasami jest się samemu na łajbie, brania i ryby fajne...ale sfilmować to...to może być gorzej.Zerknijcie na to: I popatrzcie na te ujęcia:1-09 min - 1-14 min2-55 min3-25 min, W tych momentach widać, że Gość ma zamontowany jakiś stelaż na plecach, do którego podpięta jest kamerka w stylu GoPRo.Co sądzicie o takiej konstrukcji, ktoś z Was ma coś takiego, używa, kupił, zrobił?Jakieś sugestie konstrukcyjne?Ja wymyśliłem stelaż do plecaka, w dawnych słusznie minionych czasach były takie plecaki, które wisiały na stelażu z rurek aluminiowych. Można wykorzystać ten patent. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Alek poszukaj po tagu flexible pod . Jest tego troszkę z różnymi mocowaniami zarówno do GoPro jak i tradycyjnym gwintem 1/4 . Też ostatnio szukałem aby dokumentować połowy z belly , z tym ze chciałem mocować to z boku balonu tak aby być cały czas w planie . Ale pomysł z plecaczkiem chyba lepszy . Ten monopod z filmiku to chyba ten Manfrotto 237HD Heavy-Duty Flex Arm Edytowane 26 Lipca 2016 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Cześć Zbyszku No i chyba rozwiązałeś mój problem. Dzięki za wskazówkę.Jak zrobię ten stelaż, a szykuję go na jesienne wyjazdy, to pokaże. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi