Krzysiex Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Czy jest ktoś kto używa silników tej marki? Prosiłbym o opinie na temat działania, serwisu i niezawodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Używałem cały sezon model 55lbs stuningowany w Multi Com w Piotrkowie - działa bez zarzutu, po założeniu maximizera prądożerność spadła zdecydowanie. Polecam bo problemów nie miałem żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Welski Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 mam zamiar nabyc wlasnie taki 55/60 z maxim. Na aku 70 AH na pół gwizdka ile mozna popływać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Na 100ah pływając na pół gwizdka nigdy nie rozładowałem poniżej minimum więc podejrzewam że 70ah też spokojnie wystarczy na cały dzień łowienia jeśli nie będziesz pływał na pełnym gazie (bo wtedy obecność maximizera nie daję raczej zauważalnej różnicy w zużyciu prądu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Welski Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Juz zamowiony i po niedzieli proba generalna.Mam 70-tke ale jeszcze sprawie se druga ,tak na wszelki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 no właśnie zapas raczej nie unikniony.70 ah to nie wiele jak na taki silnik.wszystko jest fajnie jak nie ma fali i jest ciepło.warto pamiętać że w niskich temperaturach pojemność aku znacznie maleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Welski Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Bedzie to silnik manewrowyna lowisku i ewentualnie do trolingu a gdyby sie cuś Hondzie przytrafiło złego,to będzie można wrocić do portu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 no to ok.ja też pływam w duecie z yamaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and67 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=19760&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiex
Czy jest ktoś kto używa silników tej marki?
Prosiłbym o opinie na temat działania, serwisu i niezawodności.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi