gorgol Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 No pieknie ja mysle ze @Guzu uratował portfel @saw_olsztyn od utraty jakis 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Kolega sprowadzał mi TP 08 z Japonii, jak dotarł m?łgł por?łwnać z TP FC, kt?łrego posiadał. Kr?łtko stwierdził: Przepaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 senkju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam,gratulacje, kołowrotek TP FC stałoszpulowy wybrany ale gdzie ma przełącznik nie wiem. Jeśli sterczy z obudowy to po ułamaniu, przełącznik na końcu obudowy niestety tylko ładnie działa a za piasek w kołowrotkach wędkarze odpowiadają sami. Tak?źe posiadacze Tournament Z i Stella. Oczywiście ja te?ź uwa?źam ale multiplikatorki są jakby bardzej zwarte. Luz szpuli względem ramy jest nieprzenikalny dla pył?łw nie m?łwiąc o pisaku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam,gratulacje, kołowrotek TP FC stałoszpulowy wybrany ale gdzie ma przełącznik nie wiem. Jeśli sterczy z obudowy to po ułamaniu, przełącznik na końcu obudowy niestety tylko ładnie działa a za piasek w kołowrotkach wędkarze odpowiadają sami. Tak?źe posiadacze Tournament Z i Stella. Oczywiście ja te?ź uwa?źam ale multiplikatorki są jakby bardzej zwarte. Luz szpuli względem ramy jest nieprzenikalny dla pył?łw nie m?łwiąc o pisaku. Pozdrawiam. Szanowny Apostole castingu wrzuc troche na luz z tymi postami z puenta wychwalajaca multiki. To po prostu nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 .........Oczywiście ja te?ź uwa?źam ale multiplikatorki są jakby bardzej zwarte. Luz szpuli względem ramy jest nieprzenikalny dla pył?łw nie m?łwiąc o pisaku. Pozdrawiam. A to interesująca teza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 .........Oczywiście ja te?ź uwa?źam ale multiplikatorki są jakby bardzej zwarte. Luz szpuli względem ramy jest nieprzenikalny dla pył?łw nie m?łwiąc o pisaku. Pozdrawiam. A to interesująca teza Widzisz Waldku, uczymy sie cale zycie i nieprzerwanie. W niedzielne popoludnia rowniez. Tylko jakos nie spodziewalem sie wystapienia pisaka w niedziele po obiadku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) ... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 @tench77 japońskiego najnowszego TP w rozmiarze 2500 mo?źna kupić w Polsce za ok 1500zł, jeśli mo?źesz napisz nam proszę gdzie widziałeś nową Stellę w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 (edytowane) ..... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Kręcił mo?źe ktoś z koleg?łw kołowrotkiem Shimano Twin Power 4000 H seria Super SHIP nad wodą , ciekawy jestem, jakby on sobie radził, ten owy młynek z woblerkami stawiającymi spory op?łr w wodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ja właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem 4000h...czekam tylko na trochę ciepła i wezmę go na pr?łbę i jak coś dam znaka...na sucho jest gitarka i przeczucie mam dobre ?źe będzie r?łwnie dobrze nad wodą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ja właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem 4000h...czekam tylko na trochę ciepła i wezmę go na pr?łbę i jak coś dam znaka...na sucho jest gitarka i przeczucie mam dobre ?źe będzie r?łwnie dobrze nad wodą. pozdrawiam Wizualnie to fajna boleniowa korba , czekam z niecierpliwością na rzetelną opinie o tym kręciołku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ostatecznie zdecydowałem się na japońskiego TP 2500 od kolegi @mefisto, zam?łwienie padło, rączki zacieram bo sezon ju?ź widać za oknem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Najlepszy wyb?łr - będziesz na 1000% zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ostatecznie zdecydowałem się na japońskiego TP 2500 od kolegi @mefisto, zam?łwienie padło, rączki zacieram bo sezon ju?ź widać za oknem:) Jeśli to ten najnowszy, to daj znać jak wypadły testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof 67 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ja u?źywam TP 2500 FA od 6 lat jest super ?źadnych problem?łw, jak po wędkowaniu w deszczu kilka godzin zaczyna wydawać dziwny szelest to wpuszczam w miejsca wskazane zgodnie z instrukcją kilka kropelek oleju kt?łry jest w oryginalnym zestawie i dalej chodzi nienagannie jest jak nowy zał zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof 67 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 dodaje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Czy uchwyt w rączce nie rozpuszcza się w ww. młynku? Padło kilka uwag nt. TP i Aspire, z podobnego okresu produkcji, kt?łre miały tą przypadłość. Szczeg?łlnie w połączeniu z repelentami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Czy uchwyt w rączce nie rozpuszcza się w ww. młynku? Padło kilka uwag nt. TP i Aspire, z podobnego okresu produkcji, kt?łre miały tą przypadłość. Szczeg?łlnie w połączeniu z repelentami.Kiedyś, dawno dość ju?ź, wylał mi się na kratkę nawiewu, w słu?źbowym Seicento płyn zapachowy. Do dzisiaj ta kratka wygląda jak po małym po?źarze. Ktoś m?łgłby zapytać, co wobec tego wdychamy, razem z takim aromatem.Ciekawe co by było, gdyby tak jakąś Certatkę, w acetonie wykąpać .Bezsensowne gadanie? Dokładnie jak to pytanie. Mo?źe lepiej zapytaj o składniki repelentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof 67 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 nie rączka się nie rozpuszcza, jest bardzo fajna chocia?ź na jej powierzchni czepiają się r?ł?źne rzeczy np. brokat z twisterk?łw czy łuska rybia kt?łrej ślad zobaczyłem dopiero na załączonym zdjęciu ale oczywiście to wszystko się zdjemuje palcem lub paznokciem bez śladu. Natomiiast faktycznie zjawisko opisane zauwa?źyłem w mojej plastykowej metr?łwce kt?łrą zawsze mam na rybach częściowo się rozpuściła na słońcu, ale to ju?ź inna bajka nie zwiazana z kołowrotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam. Chciałbym się zapytać, o kołowrotek Shiamno Twin Power 4000F(ten z drewnianym uchwytem korbki), czy ten model, to był produkowany na rynek Europa, czy JDM . Przeglądam czasem eBay i zdarzają się okazje, kupić n?łwkę za rozsądną cenę. Nigdy Twin Power-a nie miałem w rękach i jakoś mnie kusi do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wersja europejska - mega mocna konstrukcja. To młynek na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYMAL2 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 witam kolego je?źeli masz tylko okazje nabyć TP model F to się nie zastanawiaj rewelacja sam posiadam ten model kilka lat i chodzi bez zarzut?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Biosteronik jak juz szukasz Twinka to poszukaj H. Ja taki nabylem w rozmiarze 4000 i to jest to czego tak długo szukalem. Kupilem go u Mefisto w stanie igła. Do uganiania sie za bolkiem rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi