yankis Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Powoli, powoli cos tam wychodzi Nie jest to jeszcze finalny produkt, a jedynie wersja prototypowa. Wielkość gumy 27cm. Główka szybkiego montażu 300g. Na zdjęciu kolorystyka z innego egzemplaża. Docelowo bedzie inna, choć pewnie ryby nie zwrócą na to uwagi Przeznaczenie - łowiska północnej Norwegii. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Czemu to dolne uszko zrobione jest jako odlew i do tego prostopadle do całego systemu zbrojenia???? po co go tak komplikować???? Nie znam szczegółów projektu , ale patrząc na niego mam wrażenie , że można go "odchudzić". Nie prościej byłoby dolne uszko zrobić tak jak górne i poprzez ten zabieg mniej skomplikować zbrojenie??? Ogólnie wygląda OK . Edytowane 27 Lipca 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Można Ale póki nie wyczerpią się mi zapasy przyciętych kwasówek, to leci z kwasówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Fajny Plamiak, oj będzie kusił rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 To wciąz modele testowe, sporo się jeszcze zmieni. Również ten mniejszy model w przyszłości dostanie trochę bardziej realistyczny wygląd 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Najbardziej podoba mi się sztywna dozbrojka, ale całość jest również super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Kawal gum To jeszcze powstawiaj ryby jakie to to lowisz, chetnie poogladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) No jak mogło by się obyć bez gatek tesciowej? Nie wiem co te ryby widzą w gaciach tesciowej, ale sa cholernie skuteczne Taie stadko zabieram w poniedziałek na testy do Havoysund. Może coś na nie się skusi No i żelazo tez jedzie. Moje ulubione kształty i kolory. Kilka świecących w ciemności Żółty fluo i dodatkowo swiecący w ciemnosci na niebiesko Żółty fluo, dodatkowo swiecący w ciemnosci na czerwono Złota pomarańcza, górny dodatkowo swieci w ciemnosci na pomarańczowo No i klasyczne makrele Edytowane 31 Lipca 2016 przez yankis 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kawal gum To jeszcze powstawiaj ryby jakie to to lowisz, chetnie poogladam.OKHalibucik złowiony dziś w Havoysund - C&R 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ladne rybsko Wstawiaj wiecej jak bedziesz mogl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ladne rybsko Wstawiaj wiecej jak bedziesz mogl Mogę, mogę Halina 150 cm. Fajna rybcia - buziak i pa, pa. Za rok dwa podrośnie i znów ją przechytrzę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Kawał ryby, kurczę moja 120 dawała czadu, a co dopiero taka wyprawia na kiju.Napisz proszę trochę o okolicznościach połowu, sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Sprzęcior to xzoga TAKA-G 66 15kg zbrojona spiralnie, kołowrotek JM PE4, plecionka jakiś Hong Kong 0,30mm. Miejsce: Morze Barentsa okolice Havoysund. Metoda vertical jigging. Ta akurat skusiła się na pilkera, ale większość dostaliśmy na gumy.Głebokość 50m. Ta rybka powalczyła. Powinniśmy byli pozwolić jej odjechać z pod burty, ale kolega uparł się, że da radę założyć pętlę na ogon. Na pętli dopiero pokazała swoją moc. W znakomitej kondycji wróciła do wody.Dość ryzykowne jest podbieraie tak dużych ryb po pierwszym holu, gdyż ryba możę najzwyczajniej poranić wędkarza i siebie pewnie też. My mielismy otwartą rufę i ślizgiem ją lądowaliśmy. Fotek jakimś cudem nie porobiliśmy. To zdjęcie to migawka z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Sezon 2017 się zbliża. Wielkie ryby czekają. Prace projektowe trwają Niebawem softbody do tych główek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Pierwsze jako takie gumy. Sporo pracy, dużo przeszkód. Myslałem, że to jest prostrze Niezbrojone Czarniaki. Główka pasuje do Royberów L. Długość całkowita przynety 28cm Niezbrojone śledziory. Piekna praca. Fimy w krótce. Długość całkowita przynety ok. 25cm. Uzbrojone przynety CP-Coalfish (Sei, Czarniak). Kotwica przyciagana magnesami. Moim zdaniem montaż główki do gumy typu Royber najlepszy z obecnych na rynku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jakie ładne wkrętki A jakie ładne gumisie, brawo PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Parę prototypowych kolorów. CP-Herring Oliv CP-Atomic Chicken CP-Blue Shad Cp-Blue Shad2 CP-Sei 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mega, szczegolnie ten oliwkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Przednówek to ciężki czas pracy. Stado płynie na ukochaną północ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tak wygladaja Herringi z główkami i uzbrojone. Wymiatają wszystko od dna do powierzchni 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Zabawa mnie wciaga cholerka Kolejne kolorki Motoroil ze złotym brzuchem Taki sledziowaty z opalizujacym brzuchem ghost violet i góra niebieska z opalizacją ghost blue. Na fotce tego nie widać, bo to się zmienia od kąta padania światła. No i w końcu moje uzbrojone, ciężkie gumy w rozmiarze L z główkami 300, 350 i 400g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Dozbrojka jest na plecionce czy co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Dozbrojka jest na takim łączniku z nierdzewki. Wersje z kevlarem też mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Dozbrojka jest na takim łączniku z nierdzewki. Wersje z kevlarem też mam.Bardzo ciekawe rozwiązanie. To się da gdzieś kupić czy sam wykonujesz te dozbrojki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi