Frogerset Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) W związku z tym że wybieram się nad to jezioro na wakacje chciałbym o ile to możliwe coś więcej wiedzieć.Przeglądnąłem kilkanaście portali w sumie nic poza mapką i podstawowymi danymi nie uzyskałem.Jestem zainteresowany info o akwenie...od najlepiej kogoś kto tam był. Nie będę korzystał z echo więc raczej szczegółowa analiza odpada.Każda wskazówka cenna.Podobno duża przejrzystość wody.Pozdrawiam i dzięki z góry za info.PS. Ryba drapieżna na lekko i średnio ciężko. Edytowane 27 Lipca 2016 przez Frogerset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Byłem w zeszłym roku we wrześniu. Właściwie to byłem na grzybach. Pływałem codziennie wieczorem (też bez echosondy) i efektów praktycznie żadnych. Jakieś małe szczupaczki w trolu na Algę 3. Jezioro jak pewnie wiesz bardzo głębokie, chyba płetwonurkowie mają tam swoją bazę. Generalnie już tam nie wrócę i pewnie następnym razem wolałbym wydać kasę na coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Witam, odswieze wątek, ktoś łapał tam ostatnio, jakieś spostrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Podbijam znów, jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Podbijam znów, jakieś wieści?Po co podbijać, jakie wieści, to jest polskie jezioro, na 100% bardzo biedne pod względem drapieżnego rybostanu, ale piękne i malownicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi