Przemsol Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 popper ale ekhmmm doszedłeś.... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) popper ale ekhmmm doszedłeś.... 100/100 p.s. apropo,przypomniał mi się kawał sprzed lat: Chłopak z wojska pisze list do dziewczyny-Jak będę mógł to przyjadę za miesiąc.Dziewczyna na to:-Będziesz mógł,przyjedź... Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Piokowal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Do niektorych z Was musialbym per Pan mowic z racji szacunku i roznicy wieku i choc dla Was to ja mlody szczylek jestem to tez troche pamietam. http://retro.pewex.pl Rzuccie okiem na te strone to wiele wspomnien powroci. ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Do niektorych z Was musialbym per Pan mowic z racji szacunku i roznicy wieku i choc dla Was to ja mlody szczylek jestem to tez troche pamietam. http://retro.pewex.plRzuccie okiem na te strone to wiele wspomnien powroci. ????Chcecie żeby trochę wspomnień powróciło i to "live"? To polecam odwiedzenie naszych sąsiadów Inny świat, ale warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Chcecie żeby trochę wspomnień powróciło i to "live"? To polecam odwiedzenie naszych sąsiadów Inny świat, ale warto13668816_1767715956778627_4631775578095970514_o.jpg Nie zaatakują korzystając z okazji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie zaatakują korzystając z okazji ? Co Ty. Prędzej wejdą w tyłek Ale na poważnie nigdy się nie spotkałem tam z jakąkolwiek agresją czy chamskim zachowaniem w stosunku do Polaków(odrzucający są jedynie ichniejsi celnicy), a jeżdżę tam od kilku lat i dla mnie jest to naprawdę cofnięcie się w czasie o co najmniej 20 lat. Naprawdę warto sobie taką wycieczkę zrobić. Polecam też jezioro Świataź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Do niektorych z Was musialbym per Pan mowic z racji szacunku i roznicy wieku i choc dla Was to ja mlody szczylek jestem to tez troche pamietam. http://retro.pewex.plRzuccie okiem na te strone to wiele wspomnien powroci. Wspominają tam film "Dziewczyny do wzięcia" , piękne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Do niektorych z Was musialbym per Pan mowic z racji szacunku i roznicy wieku i choc dla Was to ja mlody szczylek jestem to tez troche pamietam. http://retro.pewex.plRzuccie okiem na te strone to wiele wspomnien powroci. Oj tak... Rozrzewniłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Rewelacja, wrzuciłem sobie "lata 80-te" - kurcze wszystko to pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 aż dziw ile człowiek pamięta, co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Tak, tak im starszy tym więcej pamięta z tego co było za młodu, gorzej z tym co było wczoraj czy godzinę temu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Tak, tak im starszy tym więcej pamięta z tego co było za młodu, gorzej z tym co było wczoraj czy godzinę temu. człowiek zaganiany że pamięta 24 godziny wstecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ps.może ktoś z okolic-hotel Skalny-pewex w Karpaczu..pamięta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Myślę, że pasuje do tematu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Skalny pamiętam. Z początku lat 80.Pewex?Pewnie był, bo pijaliśmy trunki przed godz. 13.00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Skalny pamiętam. Z początku lat 80.Pewex?Pewnie był, bo pijaliśmy trunki przed godz. 13.00 No ładnie , a ja przed 13.00 to tylko herbatkę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Darek Dusza jak ten klip zobaczy ... ale fryzurę miał wtedy zaje ... fajną ci sami Panowie 28 lat później Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez janusz.walaszewski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Skalny pamiętam. Z początku lat 80.Pewex?Pewnie był, bo pijaliśmy trunki przed godz. 13.00 Ci którzy mieli za daleko do Pewexu , a pić się chciało , załatwiali sprawę tak jak w tym filmie . Polecam scena od 5.00 minuta .https://www.youtube.com/watch?v=AureF3WjAQA Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez pisarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Takie ławki były w szkole 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ławki pamiętam ale takich tornistrów to już nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Tornistry pamiętam były z tektury, w otworach w ławkach mieściły się kałamarze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 W pierwszej klasie próbowali nas jeszcze uczyć pisania piórami "maczanymi", ale rodzice zaprotestowali, że każdego stać na pióro z, hmm, takim zasysanym do wnętrza atramentem. No i zawitała do mojej szkoły nowoczesność...A jak się pojawiły pióra na naboje, to już był kosmos Przy pisaniu piórem niezwykle użyteczna była bibuła. Czasy się zmieniły, dziś bibuła ma chyba inne znaczenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Tata mi opowiadał, że zimą na takich teczkach zjeżdżali z górki Sanek nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie źle w dupę dostałem za taką jazdę Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi