popper Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Przy jeżdżeniu po śniegu, tornister z dykty wytrzymywał ok. tygodnia PS.Najgorzej dostawał w d... elementarz, bo śnieg dostawał się do wnętrza i po jakimś czasie wszystko pływało. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jakoś to lnie tyłka traktowałem jak naturalną cenę za chwilę niedozwolonej zabawy ... i jakoś nikomu nie przyszło do głowy , aby na ojca donieść na milicję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Bo wpierdziel (w domu) było z założenia kalkulowane w ryzyko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 to tak jak po przyniesieniu jasia cenzurki do domu........ jeszcze tylko wpier....d i wakacje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jakoś to lnie tyłka traktowałem jak naturalną cenę za chwilę niedozwolonej zabawy ... i jakoś nikomu nie przyszło do głowy , aby na ojca donieść na milicję Cóż, jak znam życie, za taki donos pan milicjant dołożyłby swoje "pięć batów" dla wyprostowania młodzieńca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 ...mówiło się "pan władza" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Taki mam jeszcze 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Aż zakręciła mi się łezka ... ze szczęścia , że mam już to za sobą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=NNGRD1bpGSs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 1:09 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Się pędziło ... ot taki szybki naród 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Się pędziło ... ot taki szybki naród Mój szwagier mieszkał w takim małym bloku .Trzy piętra , dwie klatki schodowe ,szesnaście mieszkań. Gospodarz bloku miał dwa zeszyty gdzie lokatorzy zapisywali się i czekali na swoją kolej. W pierwszy zeszyt wpisywani byli oczekujący na pralnię i suszarnię , a w drugi chcący skorzystać z chłodnicy .Ciekawostką tamtych czasów było to że wszyscy pędzili z cukru , a ten przecież był reglamentowany na kartki . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A kto wówczas nie pędził, niech pierwszy rzuci kamieniem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) A kto wówczas nie pędził, niech pierwszy rzuci kamieniem... W tamtych czasach uczęszczałem do Technikum Chemicznego i z tej przyczyny moja wiedza była wielokrotnie wykorzystywana przez rodzinę i znajomych do budowy profesjonalnej instalacji bimbrowniczej .Niektórym zwykła chłodnica nie wystarczała i były próby zbudowania kolumny rektyfikacyjnej. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 I na wykopki jeździliśmy zamiast mieć lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 K ... wa jak ja nienawidziłem tego zbieractwa!!! Zawsze wolałem łowiectwo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wykopki, elementarze, pewexy...dziecinstwo, mlodosc, sentymenty. Ale miniony slusznie okres to niestety takze czas zbrodni, podlosci i trudnych wyborow ???? http://m.demotywatory.pl/4685371 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nie martw się, idzie stare... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Panowie zawczasu przypomnę. Ten wątek z założenia ma być miły, śmieszny i z lekka geriatryczny (więc nie zapędzajmy się na ciemna stronę ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jako mistrz Jedi, zawsze jestem po jasnej stronie mocy... ale czasami żal tyłek ściska gdy wyobraźnia podsunie obraz przyszłości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Panowie zawczasu przypomnę. Ten wątek z założenia ma być miły, śmieszny i z lekka geriatryczny (więc nie zapędzajmy się na ciemna stronę )I taki był monolog Smolenia .https://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 ... cicho być !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 a jakie aktualne.... jak pieprznę to się tylko o jedno biurko pomylę........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A Was ktoś przeprosił za te ... pięćdziesiąty lat?! Ja sobie nie przypominam ...a może już zapomniałem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Przepraszali, przepraszali. Tacy różni. Co prawda nie nas, ale w naszym imieniu Przypomniało mi się, jak mój tato (rocznik 37) opowiadał o swoich młodych latach. Bawił się z innymi dzieciakami w spalonym czołgu, a jak dzieciaki się nudziły, to palili ognisko i dla zabawy wrzucali w środek garść naboi. Ja musiałem sobie inaczej radzić. Saletra z cukrem i łuska z naboju napełniona fosforem z zapałek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi