Trout Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 To już nie cienki bolek.Widze że siudaki mają wzięcie. Musialo być ciekawie,a można bylo się skupić przez te smażące się laseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja chce do Polski!!!Tak patrze na te bolki i gul mi skacze Potraficie podnieśc cisnienie takimi rybkami. @Baloo i @rognis_oko, bolki są ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wczorajszy.... wiecej nie jade na bolki , 35stopni , komary , pokrzywy,.... litry potu.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 No, no Tomeczku nieźle, nieźle ... Gratulacje łowcy i fotoreporterowi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ciekawa fotka... ile miał ten bolek?!? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Chciałem cos powiedzieć na temat fotki, ale.... mnie zatkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Cześć, Widać, że pomimo lampy kilka bolków padło w ten weekend. Tadeusz chwycił wczoraj takiego 77 cm.. To chyba największy tego weekendu? Tomek_w - ile miał ten złowiony przez Andrzeja? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 @Zewu, @Baloo, gratuluję bolków. @Tomek, zdjęcie REWELACJA! Jest przepiękne. Czekam na kolejne. @Efex, gratulacje dla Tadka. Piękna rapa.To z jez. Roś? Na trolla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Gratulacje dla wszystkich którym się udało przechytrzyć te piękne rapki. Ja niestety nie miałem tyle szczęścia. W weekend miałem tylko jeden kontakt z dużym boleniem ale ryba okazała się sprytniejsza odemnie. Może następnym razem los się odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dla takich ryb to gorsze warunki bym wytrzymal.Zdjęcie jest bajkowe,uklony w strone robiącego te zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 No Tomek jeśli ta fotka bolenia bierze udzial w konkursie to już wygrala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ten bolek Andrzeja nie był taki wielki. około 60cm. info po rozmowie z Andrzejem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Mateusz a Ty słyszałes ze nie liczy sie wielkosc ... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 @Mateusz, wydaje mi się, że nie zawsze wielkość ryby jest najważniejsza. W naszym hobby liczy się jeszcze mnóstwo innych fajniejszych rzeczy. Poza tym zdjęcie jest pierwsza klasa, a bolek mógłby mieć na nim nawet 50 centymetrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Cześć Tomku, wspaniałe zdjęcie, powiedz mi jakiej jasności jest ten obiektyw, którego uzyłeś do zrobienia tego zdjęcia, ew. jakies inne parametry. Bo obiektyw to sie domyslam jakiego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 @Tomekfajna fotka zrobiona super szerokim katem, na pierwszy rzut oka wygląda jak fotomontaż.@efexZ tego co widze na zdjęciu to łowiliscie na jeziorze albo innym zbioprniku z woda stojacą? jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Teraz dopiero zobaczyłem to zdjęcie z bolkiem Andrzeja :huh: !!! Tzw. kompozycja powaliła mnie na kolana - psychodeliczne w dobrym tego słowa znaczeniu. Wszystko na nim jakieś takie pogięte, pokręcone, łukowate - REWELACJA!!! Tomek, biję właśnie czołem o dywan i zbieram szczękę z podłogi. Jakiś jestem pokręcony, pokręcony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Wczorajszy.... wiecej nie jade na bolki , 35stopni , komary , pokrzywy,.... litry potu.. :) Ujęcie prawdziwa bomba.. Gratulacje dla łowcy i fotoreportera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Nie pisałem o wymiarze ryby Andrzeja aby umniejszyć łowcy tylko napisałem, że mimo pięknego ujęcia ryba ma tylko/aż 60cm, choć na zdjęciu wydaje się prawdziwym monstrum. @Rognis - o innych zaletach naszego hobby to Ty mnie nie musisz przekonywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi