MarcysTorun Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam, używał ktoś z Was może tej wędki z decathlonu? jeżeli tak to proszę o jakieś opinie na jej temat, niestety w decathlonie w moim mieście,ta wędka jest niedostępna także obejrzeć nie mam możliwości. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nie używałem ani nie widziale tego kija . Jednak wędki / kołowrotki z marketów i sklepów tym podobnych jakoś słabo mi się kojarza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 mi też nie zbyt dobrze się kojarzą, ale ktoś tu na forum kiedyś dopytywał o dostepność tych wędek, to skoro ktoś ich szukał to może nie są złe. Do tego niska cena, także warto rozważyć, ale słabo z informacjami o tym kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dokładnie można snuć teorie bez kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 a co za problem ja zamówić ? dostawę masz gratis , jak nie podejdzie ,oddajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi