mario6565 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 WITAm , chciałbym zapytać czy miał ktoś do czynienia z tym kijkiem i co dobrego mo?źe o nim powiedzieć ?? http://allegro.pl/shimano-aspire-ax-180l-3-12g-nowy-okazja-i 1477590287.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Zobacz sobie tą wędeczke http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/shimano-yasei-jiggin g-g5-a3-p208-k9307.html a dokładnie model Yasei Vertical Jigging 185 MH 7-28g, jest składana w rękojeści, dł. transportowa 156cm, extra kijek za mniejsze piniądze, super szybka wędka, zale?źy do czego potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Miałem tą wędke w rękach, coś niesamowitego! Nie uwierzyłbym ?źe shimano mo?źe zrobić tak sztywną i szybką wędkę. Szybsza i moim zdaniem lepsza ni?źeli guide select dragona, co prawda 100zł dro?źsza ale jeśli ktoś by miał zdecytdować to polecam shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 A jakby się ta wędka miała pod pstrągi >>i czy rzeczywiście jest to akcja szczytowa czy parabolik jak większość schimano ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Nie uwierzyłbym ?źe shimano mo?źe zrobić tak sztywną i szybką wędkę. Szybsza i moim zdaniem lepsza ni?źeli guide select dragona Shimano potrafi o wiele więcej Do naszego, wcią?ź biednego (r?łwnie?ź mentalnie) kraju docierają tylko echa tego sprzętu, kt?łry jest dostępny na świecie. My znamy tyko Alivio, Beast Master. Nie znam dokładnie oferty Shimano w temacie spinning?łw, ale ich wyczynowe wędki (tzw, tyczki) to mistrzostwo świata w tej dziedzinie (materiały, konstrukcja, wykonanie): 16- metrowe, sztywne, z minimalną strzałką ugięcia przy tej monstrualnej długości i leciutkie jak pi?łrko. Mało kt?łra firma mo?źe im podskoczyć w dziedzinie konstrukcji wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Jeśli chodzi o wędke Yasei shimano, to wędka ma piękną akcję szczytową, i dodatkowo składana w rękojeści, super wędka super akcja przymierzam się do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 szczupalk12345 przymierzasz sie do zakupu ?? do tego konkretnego modelu 180l AX ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 @mario myślę nad jej kupnem, wędka jest naprawdę fajna. Wejdz sobie w link kt?łry wstawił @darekchowaniec, to ten model Yasei Vertical Jigging 185 MH 7-28g, oglądałem tą wędkę w katowicach, nie miałem za wiele czasu bo byłem w pracy jak będę następnym razem to się przyj?źe pomacham z kołowrotkiem i mo?źe zdecyduje się na jej kupno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 witam mam tych patykow 6 sztuk( chodzi o aspire)sa rewelacyjne jesli chodzi o ta przypadlosc jak pisza koledzy to nic sie nie dzieje z uchwytami pod warunkiem ze sie dokreca kolowrotek z umiarem to nie imadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 a co mo?źesz powiedziećo modelu aspire 180l ax ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 tak krotkich aspirakow nie mam w swojej stajni shimano ale aspire to doskonale wedki morzesz mi wiezyc na slowo najlzejszy mam ML 5-25gr.dal sobie rade w szwecji z 123cm szczuplym bez problemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 a jeśli chodzi o dolniki , jakie one są , twarde czy miękkie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 a co myślisz o tym modelu 180 ax , bedzie ok pod wiekszego okonia ?? pstrąga , ewentualnie małego sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 aha i jak tam jest z przelotkami w tych kijaszkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 sic od poczatku jade na plecionkach i po paru latach nie ma sladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi