Skocz do zawartości

shimano aspire 180l kto mi coś powie ??/

mario6565

Rekomendowane odpowiedzi

Zobacz sobie tą wędeczke

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/shimano-yasei-jiggin g-g5-a3-p208-k9307.html

a dokładnie model Yasei Vertical Jigging 185 MH 7-28g, jest składana w rękojeści, dł. transportowa 156cm, extra kijek za mniejsze piniądze, super szybka wędka, zale?źy do czego potrzebujesz

Miałem tą wędke w rękach, coś niesamowitego! Nie uwierzyłbym ?źe shimano mo?źe zrobić tak sztywną i szybką wędkę. Szybsza i moim zdaniem lepsza ni?źeli guide select dragona, co prawda 100zł dro?źsza ale jeśli ktoś by miał zdecytdować to polecam shimano :D

Nie uwierzyłbym ?źe shimano mo?źe zrobić tak sztywną i szybką wędkę. Szybsza i moim zdaniem lepsza ni?źeli guide select dragona

Shimano potrafi o wiele więcej :D Do naszego, wcią?ź biednego (r?łwnie?ź mentalnie) kraju docierają tylko echa tego sprzętu, kt?łry jest dostępny na świecie. My znamy tyko Alivio, Beast Master. Nie znam dokładnie oferty Shimano w temacie spinning?łw, ale ich wyczynowe wędki (tzw, tyczki) to mistrzostwo świata w tej dziedzinie (materiały, konstrukcja, wykonanie): 16- metrowe, sztywne, z minimalną strzałką ugięcia przy tej monstrualnej długości i leciutkie jak pi?łrko. Mało kt?łra firma mo?źe im podskoczyć w dziedzinie konstrukcji wędek.

@mario myślę nad jej kupnem, wędka jest naprawdę fajna. Wejdz sobie w link kt?łry wstawił @darekchowaniec, to ten model

Yasei Vertical Jigging 185 MH 7-28g,

oglądałem tą wędkę w katowicach, nie miałem za wiele czasu bo byłem w pracy ;) jak będę następnym razem to się przyj?źe pomacham z kołowrotkiem i mo?źe zdecyduje się na jej kupno :mellow: