Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

Oddział Jb.pl:

Ordynator: Alexspin

Kardiochirurgia: Alexspin, Janusz Walaszewski, Andrzej1,

Ortopedia: Pisarz, ja,

Pediatria:Bob1

Okulistyka:ja

pozostali pacjenci proszeni o przedstawienie skierowań od lekarza rodzinnego, czas oczekiwania na zapis do oddziału -2 kwartały :P

• Like 12

To i mnie proszę dopisać  ale nie sam tylko z Tatą, średnio wypada  63,5 na głowę ;) .Prośbę swą motywuję tym, że kartę wędkarską mam już 36 lat a samodzielnie wędkuję już 45 lat. Pewnie wynika to z tego, że my wszyscy, starzy, mieliśmy "patologicznych rodziców" którzy nie przejmowali się tym, że dzieci wędkują a nawet wędkę mi kupili, piękną klejoneczkę i spławik z jeżozwierza.

• Like 4

Witaj szanowny Imienniku,

Piszę się, jako kolejny w kolejce do klubu 60 plus.. 61 l, o chorobach zacznę mówić po 80tce.

Skromny 1 stent.

Nie Dziadek.

Spinn, cast, Skandynawia, whisky, fotografia, gotowanie...

Cenię kobiety, w kategorii wytrawnej whisky.

Cel: dożyć w pełnej sprawności do 87 roku życia, a do tegoż momentu korzystać z Życia i łowienia ile się da.

Do legitymacji potrzebne zdjęcie? Można mailem?

Pozdrawiam

Alek

Edytowane przez platynowłosy
  • Like 4

Sam jesteś "zgred" ja tam się czuję na 18 :lol:  ze zgredziali to byli nasi rodzice złe czasy ich tak ze zgredziły...

Oj tam, oj tam. Każdy kto przekroczy 60-kę to już na pewno ma w sobie sporo ze zgreda, a u niektórych objawia się to już po 40-ce... ;)

Broń boże to nie do Ciebie... :)

Choć potocznie uważa się że zgred to starszy gość, to raczej "zgred" to stan umysłu, a nie licznika...(...)

Ja też tak uważam, dla tego właśnie napisałem:

(...) Każdy kto przekroczy 60-kę to już na pewno ma w sobie sporo ze zgreda, a u niektórych objawia się to już po 40-ce... (...)

;) :D