slawek_2348 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Oddział Jb.pl:Ordynator: AlexspinKardiochirurgia: Alexspin, Janusz Walaszewski, Andrzej1,Ortopedia: Pisarz, ja,Pediatria:Bob1Okulistyka:japozostali pacjenci proszeni o przedstawienie skierowań od lekarza rodzinnego, czas oczekiwania na zapis do oddziału -2 kwartały 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 A Bob1 załapał się na tą Pediatrię z racji trzeciego wnuka jak mniemam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 A Bob1 załapał się na tą Pediatrię z racji trzeciego wnuka jak mniemam Sam napisał:"Nareszcie mogę o sobie powiedzieć ..."za młody jestem"..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 A Bob1 załapał się na tą Pediatrię z racji trzeciego wnuka jak mniemam Nie wnuka a wnuczki. Same dziewuchy się rodzą. Ale to dobrze bo jak mówią ... znaczy to, że wojny nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 To i mnie proszę dopisać ale nie sam tylko z Tatą, średnio wypada 63,5 na głowę .Prośbę swą motywuję tym, że kartę wędkarską mam już 36 lat a samodzielnie wędkuję już 45 lat. Pewnie wynika to z tego, że my wszyscy, starzy, mieliśmy "patologicznych rodziców" którzy nie przejmowali się tym, że dzieci wędkują a nawet wędkę mi kupili, piękną klejoneczkę i spławik z jeżozwierza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 60+; 60-, 55+...A może, tak normalnie, "Kącik zgreda"? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 W przyszłym roku dołączę do szacownego grona.Pozdrawiam prezes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) 60+; 60-, 55+...A może, tak normalnie, "Kącik zgreda"? ...myślę, że podpadłeś kilku "starszym" Edytowane 30 Lipca 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 A to łapie się i ja.sklerozy (moim zdaniem)nie mam,64 skończone.ostatnio tylko casting chociaż sprzęt do wszystkich metod oprócz muchówki mam.na muche też zdarza się raz w roku ? łapać ale castem ze sbirulino. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 ...dobrze, że napisałeś Krzysiu ..."moim zdaniem"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nie wnuka a wnuczki. Same dziewuchy się rodzą. Ale to dobrze bo jak mówią ... znaczy to, że wojny nie będzie Teraz to już nic nie znaczy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 ...dobrze, że napisałeś Krzysiu ..."moim zdaniem"... półka w szafie by się nie urwała jak byś młodzieńcze napisał panie krzysiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nigdy nie ośmielił bym się napisać "krzysiu" z małej litery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 60+ to juz chyba tylko splawik ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Teraz to już nic nie znaczy .To tylko przebieranki. Ja przychodzą "te dni" to od razu zawieszenie broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Witaj szanowny Imienniku, Piszę się, jako kolejny w kolejce do klubu 60 plus.. 61 l, o chorobach zacznę mówić po 80tce.Skromny 1 stent.Nie Dziadek.Spinn, cast, Skandynawia, whisky, fotografia, gotowanie...Cenię kobiety, w kategorii wytrawnej whisky.Cel: dożyć w pełnej sprawności do 87 roku życia, a do tegoż momentu korzystać z Życia i łowienia ile się da.Do legitymacji potrzebne zdjęcie? Można mailem? PozdrawiamAlek Edytowane 30 Lipca 2016 przez platynowłosy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Alek , nie mogłem się doczekać aż zgłosisz swój akces. Mnie brakuje koło 15 lat aby zagościć w tak szacownym gronie .Ale nie spieszy mi się . Powodzonka w dążeniu do celu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 60+; 60-, 55+...A może, tak normalnie, "Kącik zgreda"? Jako, że masz "władzę", zmień tytuł tematu. Bardzo spodobała mi się Twoja propozycja i pomogła podjąć decyzję... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 60+; 60-, 55+...A może, tak normalnie, "Kącik zgreda"? Sam jesteś "zgred" ja tam się czuję na 18 ze zgredziali to byli nasi rodzice złe czasy ich tak ze zgredziły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Sam jesteś "zgred" ja tam się czuję na 18 ze zgredziali to byli nasi rodzice złe czasy ich tak ze zgredziły...Oj tam, oj tam. Każdy kto przekroczy 60-kę to już na pewno ma w sobie sporo ze zgreda, a u niektórych objawia się to już po 40-ce... Broń boże to nie do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Choć potocznie uważa się że zgred to starszy gość, to raczej "zgred" to stan umysłu, a nie licznika..... .Także jeżeli już, to "Kącik Starszych Panów" (czyż "Kabaret Starszych Panów" nie brzmi lepiej niż "Kabaret Zgredów"?) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ja bym wolał słowo "dojrzałych" bo dla mnie ważniejsze na ile się czuję a nie ile mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Choć potocznie uważa się że zgred to starszy gość, to raczej "zgred" to stan umysłu, a nie licznika...(...)Ja też tak uważam, dla tego właśnie napisałem:(...) Każdy kto przekroczy 60-kę to już na pewno ma w sobie sporo ze zgreda, a u niektórych objawia się to już po 40-ce... (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Ja bym wolał słowo "dojrzałych" (...)Oj, gdybyś wiedział ilu znam niedojrzałych ludzi 60+ ... Edytowane 31 Lipca 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgred niektórym nie przypadł do gustu - to może tetryk? Po świetnych filmach o "Dwóch zgryźliwych tetrykach" słowo ma cieplejsze konotacje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi