BOB1 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ... tym bardziej, że obaj na wędkarstwie się znali, że ho ho! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgoda na "tetryka", choć zgred też mi się podobał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 "Starsi tetrycy, starsi tetrycy,starsi tetrycy dwaj,już szron na głowie, już nie to zdrowie,a w sercu ciągle maj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Na 60+ jeszcze wciąż się nie łapię, ale tetrykiem już jestem Jeśli szanowne grono zechce mnie przyjąć w szeregi, zgłaszam akces 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Z otwartymi ramionami Dobrze mieć Moderatora we własnym gronie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja tam nie mam nic do powiedzenia ale wpisał bym na listę ... "aktywnie oczekujących" (no chyba że przeoczyłem zniesienie limitu 60+ ) Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Oj przeoczyłeś, sama zmiana tytułu tematu wprowadziła zniesienie limitu 60+. Teraz do Klubu może zapisać się każdy, kto czuje się TETRYKIEM... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Z przyjemnością przeglądnąłem Wasze wpisy Do klubu nieco mi brakuje więc nie zgłaszam swojej kandydatury, trzymam kciuki za Wasze powodzenie. No i... aby humory Wam dopisywały w takiej formie Ryby również, ale .... czasami nie one są najważniejsze przecież 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Noooo , młodzi potrafią się zachować z klasą toż w nich nadzieja na przyszłość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Alexspinn, członku Nr 1.Apeluję abyś popuścił z tą numeracją.Są zapewne starsi od Ciebie , wartozostawić wolne miejsce na pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To będą mieli numerację minus "- 1" etc. jakbyco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam szanownych tetryków i was droga młodzieży.Jeszcze żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Patroni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Żeby nie było uważam ich za super Zgredów, przez których zawsze przemawiała mądrość życiowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Patroni? Ja jestem klubie tetryków mentalnie już jakiś czas (vide avatar ) Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wszystko wskazuje na to, że mamy jeden z najciekawszych wątków na Forum. I co najważniejsze (moim zdaniem) nie spodziewam się pytań z "Ogólnego", w stylu "Sum, na co i czym" (zawsze korci mnie aby odpowiedzieć; na kolację i pałką Albo pytania jaki kij, kołowrotek, żyłka albo lepiej plecionka "pod" tu nazwa ryby (jak ja nie na widzę tego zwrotu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Janusz, a nie obawiasz się tematów typu: który dr. najlepiej wszczepia by-passy, albo w którym szpitalu są najkrótsze kolejki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja bardzo liczę na takie informacje i dodatkowo wsparte informacją o poziomie atrakcyjności wizualnej, obsługi pielęgniarskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Janusz, a nie obawiasz się tematów typu: który dr. najlepiej wszczepia by-passy, albo w którym szpitalu są najkrótsze kolejki? Ja to już wiem, nie zwykłem czekać na ostatnią chwilę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wszystko wskazuje na to, że mamy jeden z najciekawszych wątków na Forum. I co najważniejsze (moim zdaniem) nie spodziewam się pytań z "Ogólnego", w stylu "Sum, na co i czym" (zawsze korci mnie aby odpowiedzieć; na kolację i pałką Albo pytania jaki kij, kołowrotek, żyłka albo lepiej plecionka "pod" tu nazwa ryby (jak ja nie na widzę tego zwrotu) "Jaki kij", czy "Która laska". Co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A właśnie, dobrze, ze mi przypomniałeś, słyszałem, że Orvis wprowadza wędkarską wersję sprzętu jak na fotce. Ponoć głównie po to aby tacy jak my nie tylko zgredzili na brzegu ale mogli też sobie po brodzić z muchówką czy innym spinem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Trzeba będzie zrobić spotkanie. Może zawody.Zawody Tetryków Sprzęt, a jakże, oldskulowy, Ubiór też. Osobno punktowane Z wpisowego powinno starczyć na taniec brzucha jakiejś bezpruderyjnej białogłowy i butelkę wody rozweselającej. W naszym wieku już należy krew rozrzedzać. Zalecenie lekarza Właściwie, to można by całą tą męczącą część nadwodną sobie darować i od razu przejść do części nieoficjalnej, w jakiejś godnej karczmie, czy czymś podobnym. Kto chętny? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A właśnie, dobrze, ze mi przypomniałeś, słyszałem, że Orvis wprowadza wędkarską wersję sprzętu jak na fotce. Ponoć głównie po to aby tacy jak my nie tylko zgredzili na brzegu ale mogli też sobie po brodzić z muchówką czy innym spinem pobrane.jpgSpin z balkonikiem. To jest TO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Alexspinn, członku Nr 1.Apeluję abyś popuścił z tą numeracją.Są zapewne starsi od Ciebie , wartozostawić wolne miejsce na pudle. OK, mogę ustąpić Nr 1, pod warunkiem, że uznacie mój tytuł "założyciela"... Nie pamiętam kto poddał pomysł, powinien otrzymać tytuł "pomysłodawcy":LISTA CZŁONKÓW:Pomysłodawca - ......................... (rocznik .......)Założyciel - Alexspin (styczeń 1949)1) .................................2) .................................itd, licytujcie się kto starszy... "Jaki kij", czy "Która laska". Co za różnica Jest różnica, kijem można się opędzać od psów i podpierać, "lasce" - jeśli tylko na nas leci - w naszym wieku nie wolno się opierać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Generalnie "laskom" nie wolno się opierać i to niezależnie od wieku (oczywiście naszego, nie "lasek") a wracając do meritum - rocznik styczeń 1959 kto ma porządnie wypełnione dane w profilu to i rocznik jest widoczny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi