Alexspin Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ojoj, "młodziak" jesteś i uważasz się już za tetryka? Ja w Twoim wieku (dokładnie 10 lat temu) jeszcze szalałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A przepraszam bardzo, czy którykolwiek z kolegów uważa się za tetryka, czy tylko klub tak się nazywa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A przepraszam bardzo, czy którykolwiek z kolegów uważa się za tetryka, czy tylko klub tak się nazywa ? No wiesz?Każdy z nas ma 18 lat Przynajmniej do czasu, gdy coś nie strzyknie, lub przypadkowo nie spojrzy się do lustra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Drodzy koledzy . Pamiętajcie że w pewnym wieku , jak człowiek się budzi i nic go nie boli , to znaczy że nie żyje . Ja w tym roku pochowałem kolegę o rok młodszego i koleżankę z mojego rocznika i tak trochę poczułem się ..........nie bardzo komfortowo .Czytając wasze wpisy pełne dobrego humoru i luzackiego podejścia do tematu , poczułem się znów ...........komfortowo . Jakby było wolne stanowisko skarbnika klubu , to możecie na mnie liczyć . Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez pisarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) A przepraszam bardzo, czy którykolwiek z kolegów uważa się za tetryka, czy tylko klub tak się nazywa ? Nie mam wątpliwości, że jestem tetrykiem i to mocno upierdliwym i apodyktycznym... (...) Jakby było wolne stanowisko skarbnika klubu , to możecie na mnie liczyć .Sądzę, że do tej funkcji nie będzie nadmiaru chętnych, a Koledzy zaakceptują Twoją kandydaturę tak skromnie zgłoszoną... Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tym bardziej że do obowiązków skarbnika będzie należało finansowanie działalności Klubu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dokładnie. Trzeba będzie to wpisać do statutu Klubu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tym bardziej że do obowiązków skarbnika będzie należało finansowanie działalności Klubu Dokładnie. Trzeba będzie to wpisać do statutu Klubu. :D Chyba się nie zrozumieliśmy .Ja zadeklarowałem chęć bycia skarbnikiem , a nie skarbonką . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A te "Tetryki" to od ilu bo może ja jeszcze do "młodzieży" bym się zaliczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Musisz czuć się tetrykiem. To nie wiek decyduje a stan ducha i charakter. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 W ogóle nie zamierzam wstępować do takiego klubu za 10 lat. Obawiam się o kondycję prezesa w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 W "Va Bank II" niemiecki pogranicznik (grany chyba przez J.Lamżę) powiedział do Goldfingera (Kramera):"to nic że Pan nie interesuje się polityką, - polityka interesuje się Panem".Za 10 lat nikt nie będzie się pytał czy chcesz wstąpić do Klubu Tetryków - będziesz tetrykiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 W "Va Bank II" niemiecki pogranicznik (grany chyba przez J.Lamżę) powiedział do Goldfingera (Kramera):"to nic że Pan nie interesuje się polityką, - polityka interesuje się Panem".Za 10 lat nikt nie będzie się pytał czy chcesz wstąpić do Klubu Tetryków - będziesz tetrykiem Ten film , to opowieść z morałem , że z tetrykami lepiej nie zaczynać . Nawet jak się jest bankowcem , czy młodym cwaniaczkiem.Piękne filmy . Scena kiedy Kramer dostaje paczkę z Szwajcarii , dla mnie szczyt dowcipu i humoru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No cóż, komedie Machulskiego to klasyka kina PRL-u. Tępota umysłowa ówczesnych prominentów była tak głęboka, że nie dostrzegano ukrytej, zakamuflowanej krytyki systemu i satyry na ówczesną władzę. Dla nich to były tylko śmieszne, wymyślone historyjki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Czyżby moi koledzy zapomnieli że taki klub na tym portalu istnieje. A może grzybki zaszkodziły odpukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Po prostu pamięć nie ta, zapomnieli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Eee tam zaraz zapomnieli, po prostu jak nie mają nic do powiedzenia/napisania to siedzą cicho, co będą po próżnicy w klawiaturę stukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Słusznie, w naszym wieku trzeba na wszystkim oszczędzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Chłopaki może trzeba ustalić dolną granicę tetryctwa, powiedzmy "55"- taka ładna magiczna liczba .Dodatkowym punktem może szczera odpowiedź na pytanie-"Masz jeszcze pociąg do kobiet", jasne że mam tylko lokomotywa mi odjechała . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Chłopaki może trzeba ustalić dolną granicę tetryctwa, powiedzmy "55"- taka ładna magiczna liczba .Dodatkowym punktem może szczera odpowiedź na pytanie-"Masz jeszcze pociąg do kobiet", jasne że mam tylko lokomotywa mi odjechała .Dobre , ale nierealne. Szczera odpowiedź na tak zadane pytanie , byłaby samookaleczeniem . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dobre , ale nierealne. Szczera odpowiedź na tak zadane pytanie , byłaby samookaleczeniem .Życie, Panie życie :lol: . W jednej kieszeni prezerwatywa w drugiej nitrogliceryna, w zależności co pierwsze stanie...... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Oj tak, wiem coś na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nie chcę być niedyskretny i nie będę pytał czy któryś z kolegów był na dziewczynkach ,ale o ryby lub o grzyby to się zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zależy, ile dziewczynek na raz masz na myśli? ... w między czasem byłem na rybach (tutaj puknąłem jedną) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A no byłem na żarnowcu17-21.za bardzo nie ma się czym chwalić ,a jak się trafił to stary gżyb nie wyjął z wody.starość nie radość.chyba 16-17 miała ta blaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi