Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

A przepraszam bardzo, czy którykolwiek z kolegów uważa się za tetryka, czy tylko klub tak się nazywa ?  ;)

No wiesz?

Każdy z nas ma 18 lat :D

Przynajmniej do czasu, gdy coś nie strzyknie, lub przypadkowo nie spojrzy się do lustra :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

Drodzy koledzy :) . Pamiętajcie że w pewnym wieku , jak człowiek się budzi i nic go nie boli , to znaczy że nie żyje . :D

Ja w tym roku pochowałem kolegę o rok młodszego i koleżankę z mojego rocznika i tak trochę poczułem się -_-  ..........nie bardzo komfortowo :( .

Czytając wasze wpisy pełne  dobrego humoru i luzackiego podejścia do tematu , poczułem się znów  ^_^ ...........komfortowo :) .

Jakby było wolne stanowisko skarbnika klubu , to możecie na mnie liczyć :P .

Edytowane przez pisarz
  • Like 3

A przepraszam bardzo, czy którykolwiek z kolegów uważa się za tetryka, czy tylko klub tak się nazywa ?  ;)

Nie mam wątpliwości, że jestem tetrykiem i to mocno upierdliwym i apodyktycznym... ;)

(...) Jakby było wolne stanowisko skarbnika klubu , to możecie na mnie liczyć :P .

Sądzę, że do tej funkcji nie będzie nadmiaru chętnych, a Koledzy zaakceptują Twoją kandydaturę tak skromnie zgłoszoną... ;)

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

W "Va Bank II" niemiecki pogranicznik (grany chyba przez J.Lamżę) powiedział do Goldfingera (Kramera):

"to nic że Pan nie interesuje się polityką, -  polityka interesuje się Panem".

Za 10 lat nikt nie będzie się pytał czy chcesz wstąpić do Klubu Tetryków - będziesz tetrykiem :D

• Like 4

W "Va Bank II" niemiecki pogranicznik (grany chyba przez J.Lamżę) powiedział do Goldfingera (Kramera):

"to nic że Pan nie interesuje się polityką, -  polityka interesuje się Panem".

Za 10 lat nikt nie będzie się pytał czy chcesz wstąpić do Klubu Tetryków - będziesz tetrykiem :D

Ten film , to opowieść z morałem , że z tetrykami lepiej nie zaczynać :) . Nawet jak się jest bankowcem , czy młodym cwaniaczkiem.

Piękne filmy :) . Scena kiedy Kramer dostaje paczkę z Szwajcarii , dla mnie szczyt dowcipu i humoru :D .

No cóż, komedie Machulskiego to klasyka kina PRL-u. Tępota umysłowa ówczesnych prominentów była tak głęboka, że nie dostrzegano ukrytej, zakamuflowanej krytyki systemu i satyry na ówczesną władzę. Dla nich to były tylko śmieszne, wymyślone historyjki.

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Chłopaki może trzeba ustalić dolną granicę tetryctwa, powiedzmy "55"- taka ładna magiczna liczba :) .

Dodatkowym punktem może szczera odpowiedź na pytanie-"Masz jeszcze pociąg do kobiet", jasne że mam tylko lokomotywa mi odjechała :) .

Dobre , ale nierealne. ;)

Szczera odpowiedź na tak zadane pytanie , byłaby  samookaleczeniem :D .

• Like 3