Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę być niedyskretny i nie będę pytał czy któryś z kolegów był na dziewczynkach ,ale o ryby lub o grzyby to się zapytam.

W ostatni weekend zaliczyłem zarówno pierwsze, jak i drugie (na grzyby nie chodzę). W pierwszym przypadku, jak zwykle sukces ;) w drugim jak zwykle nie ma się czym pochwalić... :(

• Like 3

(...) bułeczki w piekarni rano kupują emeryci i renciści(...)

Dal wnuków, dzieci ich wysyłają w zamian za kromkę chleba na śniadanie... :(

(...) ryby wyłapują em. i ren.(...)

Bo jeśli sobie nie złowią - na obiadek wodzianka... :(

(...) leki z taniej apteki em. i ren. (...)

Dla sąsiadów, żeby dorobić parę zł... :(

(...) grzyby em. i ren. (...)

Gdyby nie zebrali - kolacja "gwizdana"... :(

Zbig, nadal chcesz???!!!

Edytowane przez Alexspin
  • Like 2

O, to teraz balkonik i gaworzenie o pogodzie z innymi tetrykami ;)

A na poważnie - zdrowia ze wszech miar życzę. I zmiany sposobu życia. Bez zmiany (dieta, nawyki, stress), operacja wystarczy na kilka zaledwie lat... A tyle jest jeszcze ryb do złowienia! :)

• Like 5

Janusz, witaj w gronie robokopów.  Ja jestem dopiero na etapie siedmiu stentów, ale pewnie za parę lat (oby jak najpóźniej) też czekają mnie bajpasy... :(

PS

O jakich zmianach piszesz? Bo ja nie wyobrażam sobie życia bez seksu, koniaczku i papieroska... ;)

Edytowane przez Alexspin

Janusz, witaj w gronie robokopów.  Ja jestem dopiero na etapie siedmiu stentów, ale pewnie za parę lat (oby jak najpóźniej) też czekają mnie bajpasy... :(

PS

O jakich zmianach piszesz? Bo ja nie wyobrażam sobie życia bez seksu, koniaczku i papieroska... ;)

Alex jeszcze o nitroglicerynie zapomniałeś :) .

• Like 2

PS

Pacjent pyta lekarza , czy jest sposób by dożyć 100 lat.

Zasadniczo nie ma na to recepty , ale można prowadzić zdrowy tryb życia . Nie palić tytoniu , nie pić alkoholu, unikać sexu. Odpowiada lekarz.

Czy jeśli będę tak postępował , to będę żył dłużej ? Dopytuje się pacjent.

Tego nie wiem , ale na pewno będzie się  Panu dłużyło. :D

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/490956eb9bf0dc5d9b3a0ea8ac360a2c_th2.gif

• Like 2

Sex- przyjemność jak za młodu ,tylko cholera kiedyś to nie było takie męczące.(...)

Zmień pozycję, niech Kobieta trochę popracuje, a jeśli leniwa, albo też szybko się męczy, to zmień Kobietę. Moja obecna jest ode mnie 17 lat młodsza i TO jest TO co tygrysy lubią najbardziej... ;) :D :D :D

17 lat ......!!! powiadasz?! echhhhh, piękne wyzwanie :D  :D  :D

Niemal 18, bo ja ze stycznia 49, a Misia z listopada 66... Półtora miesiąca przed Jej narodzinami rozpocząłem studia na UŁ... :D

Edytowane przez Alexspin

Pytają koledzy kumpla co zmienił babkę na baardzo młody rocznik jak mu w nowym związku.

Zajebiście, odpowiada kolega...

Miny kolegów :o  :o  :o  :o  :o ...

Mówią opowiadaj jak zajebiście...

Ano, odpowiada kolega.Jak byłem z babką,to herbatki albo ziółek jej zaparz, plecy posmaruj, w nocy leży stęka, kołdrę ze mnie ściąga.W nowym związku jest tak.

Młody rocznik wieczorem się kąpie, pindrzy i na całą noc wychodzi, wraca gdzieś nad ranem, od razu przygotowuje śniadanie, łóżko mam tylko do swojej dyspozycji, nikt mi nie stęka, herbatki czy ziółek nie muszę parzyć....Po prostu jest zajebiście......

70-letni grek ożenił się z 20-latką. Pytają go co będzie za 10lat, będzie miał 80 a żona 30. Noo co zrobię, powiada grek...Pogonię staruchę!!!!!!!!!

• Like 4

Do seksuologa przychodzi młoda dziewczyna i skarży się:

- Panie doktorze, wyszłam za mąż za staruszka dla jego pieniędzy, a on męczy mnie w łóżku co wieczór, a czasem i z samego rana, może postraszyłby Pan go trochę, bo ja mam już tego dość...

- A ile małżonek ma lat?

- 85.

- Proszę go przyprowadzić.

- Siedzi w poczekalni.

- Dawać go.

Wchodzi do gabinetu starowinka podpierający się "balkonikiem", lekarz pyta:

- Żona skarżyła się, że pan ją nadmiernie używa seksualnie.

- Nooo...

- To pokaż pan tego "zbója".

j%25C4%2599zyk.jpg

• Like 3

PS

Co do zmian, to ostatnia i przedostatnia pozycja zostały wykluczone, ostatnia definitywnie, przedostatnia przejściowo  :P  ;)

• Like 1