Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje żeby wśród tetryków założyć sekcje,podkomisje,c...j wie jak nazwać szpitalników.właśnie zameldowałem się w szpitalu.ile dni tu będe to i komisja sejmowa nie dojdzie

Eee tam, jeśli przewodniczącym będzie obecny MON, to do wszystkiego dojdzie... ;)

Może to był spisek i zamach na Twoje zdrowie... :angry:

Edytowane przez Alexspin

Eee tam, jeśli przewodniczącym będzie obecny MON, to do wszystkiego dojdzie... ;)

Może to był spisek i zamach na Twoje zdrowie... :angry:

Ja się na Krzyśka zamachnąłem ... ale nie wcelowałem! Cholerny symulant, zrejterował do szpitala Wołomińskiego pod ochronę ...rządzących tam ... :D 

PS Krzysiu, nie utleniałeś na Żarnowcu to i nie zawiśniesz w Wołominie ... nie Twoja pora  :)

• Like 1

Nic mi do tego co się dzieje u was stare dziady  ;) Ale jak kolega Gżybek melduje że jest w szpitalu a wy dajecie "Lubie to" to juz nie wiem jak to nazwać... :angry:

To się nie "wcinaj" gdy starsi rozmawiają.

Gwoli wyjaśnienia, moje "lubię to" było dla propozycji:

Proponuje żeby wśród tetryków założyć sekcje,podkomisje,c...j wie jak nazwać szpitalników.

i jeśli tego nie rozumiesz, że jest to temat humorystyczny, to nie wypisuj andronów... :angry:

PS

Poza tym opcja "lubię to" jest wieloznaczna, może oznaczać zarówno gratulacje, jak i wsparcie dla kolegi...

Edytowane przez Alexspin

Właśnie, rozwijając co napisał Aleks, opcja "lubię to" nie jest bynajmniej synonimem - "cieszę się z tego co Ci się przytrafiło"

Moje "lubię to" (i kolegów jak sądzę) było poparciem/wsparciem dla autora, również uznaniem odwagi jakiej wymaga dzielenie się własnymi obawami.

Pozdrowienia z Oddziału Kardiologii Regionalnego Szpitala w Kołobrzegu

• Like 3

To się nie "wcinaj" gdy starsi rozmawiają. 

(...)

i jeśli tego nie rozumiesz, że jest to temat humorystyczny, to nie wypisuj andronów... :angry: (...)

Gwoli ścisłości to jestem starszy metryklanie od znakomitej wiekszości z was, tetryków :P  aczkolwiek duchem.... :)

Zdaje się Szanowny Kolega Tetryk nie rozumie że mój wpis także był humorystyczny :P No cóz  na starość mentalną poczucie humoru kiśnie :ph34r:  ;)

• Like 1

(...) Pozdrowienia z Oddziału Kardiologii Regionalnego Szpitala w Kołobrzegu

Szybkiego powrotu na łowiska... :)

Gwoli ścisłości to jestem starszy metryklanie od znakomitej wiekszości z was, tetryków (...)

Widocznie wstydzisz się tego, bo w profilu nie ujawniłeś wieku, więc musisz się liczyć z tym, że tetrycy będą Cię traktowali jak smarkacza... :P

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Michał, gwoli wyjaśnienia, kliknąłem "lubię to" nie dla tego, że lubię Twoje badania i kłopoty, ale dla wsparcia duchowego. 3maj się, nie daj się, jeszcze wiele ryb do złowienia przed Tobą. :)

No stare pierdółki ,Olo już nie może bo się nie chwali .Janusze dwubiegunowe się pogniewali /jeden z południa drugi z północy/, inni koledzy też jakoś boczkiem czyżby werwy brak. A Byniek 20 lat skończone jak zwykle i tylko 5 dni do emerytury.

• 2 tygodnie później...

Witam szanownych kolegów pięknych i młodych jak ja.Od pięciu dni jestem /prawie/ emerytem ,papierki mnie zawaliły i jeszcze tego wszystkiego nie złożyłem do Z,U.S. Ale przyiołem się do pracy na nowych warunkach i jestem zadowolony. Zdrowie jak na razie O K, podgardle dalej mi smakuje, wódeczka ale tylko biała też to jeszcze trochę bym popracował. Pozdrawiam serdecznie.

• Like 1

Witam w gronie emerytów, ja już ponad dwa lata odbieram z ZUS-u to co im zapłaciłem przez 40 lat. Pospiesz się z tymi papierami, póki jeszcze mają pieniądze (...). ;)

Edytowane przez woblery z Bielska

• 5 tygodni później...