Byniek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 No co tam w grupie starszaków słychać,jak zdrówko szanownych kolegów. Odzywać się prędko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 No co tam w grupie starszaków słychać,jak zdrówko szanownych kolegów. Odzywać się prędko!!!Późna jesień i zima , to nie najlepszy czas dla starych kości . Tak więc , oby do wiosny . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zimno, cimno i do dumu daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Późna jesień i zima , to nie najlepszy czas dla starych kości . Tak więc , oby do wiosny .Taaaa, a na wiosnę znów wleziesz po pachy do "ciepłej" Wisły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Taaaa, a na wiosnę znów wleziesz po pachy do "ciepłej" Wisły Taki głupi , to ja już nie jestem . Może głupi , ale taki nie. Wyżej pasa nie wlezę. I tak z wiekiem człowiek zmądrzał . Pamiętam jak będąc młodym chłopcem , usłyszałem lekarską diagnozę , jednostronne zapalenie płuc i dostałem zwolnienie. Pierwsze co zrobiłem po wykupieniu leków w aptece , to pojechałem na lód , bo miałem wieści że okonie biorą .Mam też zaliczoną trzydniową wypraw na dalekie Mazury , pod namiot za szczupakiem i okoniem . Wyjazd był dokładnie 1 listopada .A teraz kości bolą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Kolego "Toporczyk", a jazdy WFM-ką na grudniowe szczupaki? Do tej pory czuję ten mróz na twarzy, nie było wówczas kasków z osłoną, musiały wystarczyć gogle i szalik owinięty wokół twarzy, a pod kurtką dwa "Sztandary Młodych", żeby nie przewiało - przydatna była gazeta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Alek , wiem coś na temat przydatności " prasy codziennej", tylko u mnie była "czarna śmierć " czyli WSK125 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 WFM-ką jeździłem tylko rok, znalazłem ją u wuja w stodole, dał mi ją, odremontowałem i służyła. Później była Java 175 przez trzy lata, a w końcu ówczesna "królowa szos" MZ. To już był luksus!W 1973 przesiadłem się już w samochód - polskiego Rollsa czyli Warszawę 223... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam starą gwardię! Może coś napiszemy o planach na 2017? Jakieś Szwecje, Norwegie, Czarne lądy? Ja we wrześniu 2017 jadę na wyspę Senoren, z przyjacielem z lat młodości, którego po 30 latach odnalazłem w Nowej Zelandii (dalej już nie można było...) Darek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mam niewiele bliżej. Wybieram się latem do Vancouver, do przyjaciela z liceum i studiów. Ale pytanie czy dożyję i w jakim zdrowiu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Panowie a gdzie wam po obcych landach się szlajać, nie można gdzieś bliżej. Ja mam znacznie bliższe miejscowości do odwiedzenia np. Gnoinokoło Pułtuska, świder naostrzony tylko jeszcze troszkę mrozu i ziu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Właśnie o ten mróz chodzi, niestety u nas szukać go ze świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ciepełka życzę wewnętrznego, radości, uśmiechu najlepiej przy holu potwora, oraz zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, z całego sercaByniek życzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zapomniałeś że życzenia to się w Wigilię składa ? PS. wzajemnie najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 ...a Wigilia w tym roku to kiedy wypada? eeee ??? Lepiej wcześniej niż zapomnieć w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Robert, widzę że przypomniał Ci się gen. mgr doc. Zenon Zambik, a golonkę już kupiłeś? Wszystkim życzę zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, żeby w przyszłym roku złowić taaaaaaaką rybę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 ... oczywiście! Tradycyjna Wigilijna goloneczka już jest zapeklowana Z powodu rosnącego poziomu cholesterolu wybierałem taka mniej obtłuszczoną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 podmoskownyjee wiieeeczieeeraaaaa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Ja mimo przebytego zawału mam cholesterol i cukier w normie, więc nie muszę odmawiać sobie tłustej "goloneczki w piwie".Zresztą wszystko w normie. Ostatnio kardiolog stwierdził, że takie wyniki chciałby mieć każdy 40-latek a nie prawie 70-latek.Martwię się, bo podobno przed śmiercią każdemu się poprawia... Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Już miałem klepnąć "lubię to" ale po przeczytaniu ostatniego zdania ...wyszło by jakoś głupio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Przepraszam a kto to kardiolog, na jaką wędkę łowi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nie życzę Ci zapoznania się z tym "wędkarzem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Przepraszam a kto to kardiolog, na jaką wędkę łowi??? No jak to kto, wystarczy zajrzeć do działu Fly fishing, co prawda kardiochirurg nie kardiolog ale to blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kardiochirurg używa linki marki "Catgut" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 ... oczywiście! Tradycyjna Wigilijna goloneczka już jest zapeklowana Z powodu rosnącego poziomu cholesterolu wybierałem taka mniej obtłuszczoną Tradycja , nie jedno ma imię. Kiedyś jakiś sprzedawca się zagalopował i wystawił na sprzedaż towar "Wieprzowina koszerna" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi