Novis Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Cześć tetrycy! Mimo, iż zostałem dziadkiem, jeszcze długo do Waszego Klubu nie wstąpię. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ty dziadku, nawet nie wiesz, że już cię zapisałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Robercik ! na Żarnowcu to nie podejrzewałem że do takich klubów należysz , (już nie wspomne o naszych żonach) jakoś cie nie widze w tym klubie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Cześć tetrycy! Mimo, iż zostałem dziadkiem, jeszcze długo do Waszego Klubu nie wstąpię. Ty dziadku, nawet nie wiesz, że już cię zapisałem Piotrze i masz "przesrane" - przyznałeś się do "dziadostwa" to teraz będziesz musiał postawić, a ja mam dość pokaźną pojemność... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Już miałem klepnąć "lubię to" ale po przeczytaniu ostatniego zdania ...wyszło by jakoś głupio Ja klepnąłem bo jak u Alexa...13 lat po zawale a cholesterol jak u poborowego...ale może rzeczywiście to.... pod koniec się tak poprawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Andrzej, obaj wyplujmy to stwierdzenie... Lepiej o tym nie myśleć Przynajmniej ja nie spieszę się do "krainy wiecznych łowów"... Edytowane 24 Grudnia 2016 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Andrzej, obaj wyplujmy to stwierdzenie... Lepiej o tym nie myśleć Przynajmniej ja nie spieszę się do "krainy wiecznych łowów"... Ani ja...podobno jak pierwszy zawał nie powali człowieka to dopiero trzeci...czyli mamy jeszcze dwa w ...zapasie a ci co jeszcze nie mieli zawału muszą żyć w ...niepewności ! ))Pozdrawiam świątecznie )) Edytowane 24 Grudnia 2016 przez Andrzej1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Pierwszy dzien mija ,ślimaki żarłem robaki morskie też wódeczką popiłem może będzie git.Żeby nie było tak pięknie,rano do roboty.,Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 (...) Żeby nie było tak pięknie,rano do roboty. (...)W święto??? Współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) No dziady, zgredy i tetryki, jak tam poświąteczne wątróbki ???? Edytowane 26 Grudnia 2016 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 ...odezwał się ten jeden co jeszcze żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jeszcze tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 No dziady, zgredy i tetryki, jak tam poświąteczne wątróbki ???? Cztery z ośmiu słów , to jawna prowokacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 No dziady, zgredy i tetryki, jak tam poświąteczne wątróbki ???? Kto nie przepił ten ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 żyję... Ale co to za życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Nie narzekać mi tu, od narzekania są młodsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Już jestem grzeczny Januszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkiego najlepszego,zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy.DOSIEGO ROKU!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Bo jak zdrówka nie będzie to pieniądze pójdą na leki i łapiduchów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Bo jak zdrówka nie będzie to pieniądze pójdą na leki i łapiduchów... i jeszcze raz zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ...a skoro dożyliśmy do 2017 to ze zdrówkiem nie jest tak źle ... i tego się trzymajmy póki co do 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ...a skoro dożyliśmy do 2017 to ze zdrówkiem nie jest tak źle ... i tego się trzymajmy póki co do 2018 No właśnie, 2017 . W tym roku w takim razie we wrześniu zasilę klub tetryka, chyba że już się liczy że 60 się obróci. Obchody właściwie zacznę od prezentu w czerwcu - Norwegia na dalekiej północy . Obchody zasadnicze nad Bugiem we wrześniu. Na razie unikam stendów, bay passów i innych niedogodności, piję w zasadzie wino, chociaż na imprezie sylwestrowej w świetlicy wiejskiej ostatniej nocy pilim wódę w ilościach znacznych . dzisiaj nie zdycham, nie suszy , nie ma bólu głowy - to chyba lata praktyki . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Darek, już? Tyle lat się znamy, a Ty mi taki numer wycinasz. Btw, kusisz Bugiem, hm,pomyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No no,jeszcze jeden"stary nadbudzak".Darek to my już siła chłopa.Piotrek miło że przyzwyczajasz się do tej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi