sacha Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No no,jeszcze jeden"stary nadbudzak".Darek to my już siła chłopa.Piotrek miło że przyzwyczajasz się do tej strony!Niech się młody mentalnie przygotowuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Cóż tam proszę starszych panów w inteligientnym świecie słychać. Czy zdrowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Cóż tam proszę starszych panów w inteligientnym świecie słychać. Czy zdrowi?W kolanach strzyka . Chyba muszę w przyszłą sobotę na lód jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Zdrowi A co słychać ??? znasz ten dowcip o dwóch rabinach w przedziale w pociągu........ on wie wszystko, ja wiem wszystko, to o czym możemy gadać ??? Edytowane 27 Stycznia 2017 przez slawek_2348 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Darek, w kolanach woda w żyłach wapno w nerkach piasek w woreczku kamienie. Panie doktorze masz pan stówę szukaj pan cementui zaczynam się budować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Darek, w kolanach woda w żyłach wapno w nerkach piasek w woreczku kamienie.Na szczęście ani wapna, ani piasku ani kamieni nie mam. Regularnie wypłukuję winem organizm i da się tego wszystkiego uniknąć. Ale wino do kolan nie dociera stąd strzyka w kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Cóż tam proszę starszych panów w inteligientnym świecie słychać. Czy zdrowi?Byniek, Ty zaczepki szukasz jakiejś? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 No a co, najwyżej na orane pójdziemy, na garści!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 No a co, najwyżej na orane pójdziemy, na garści!!!Nie wiem co to są "orane", za moich młodych lat na dzielnicy nazywało się to "solówa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Darek, w kolanach woda w żyłach wapno w nerkach piasek w woreczku kamienie. Panie doktorze masz pan stówę szukaj pan cementui zaczynam się budować.Cholerka, toż Ty jesteś jatką z chorobami... Zacznij dbać o Siebie. Ja po zawale zacząłem i ostatnie wyniki badań, kardiolog ocenił na 45-latka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Nie wiem co to są "orane", za moich młodych lat na dzielnicy nazywało się to "solówa" Solówka do "basta" , lub pierwszej krwi .Oczywiście tylko piąchy , bez glanów .Kiedyś obowiązywały jakieś cywilizowane zasady .Nawet łobuzeria starała się mieć "wyższe salonowe otrzaskanie" . Nawet z rodzicami młodzież kulturalnie rozmawiała .Skecz z cyklu "Rzuć wapno na druty" Edytowane 28 Stycznia 2017 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Pyta tetryk tetryka czy ma jeszcze pociąg do kobiet - ten odpowiada pociąg jeszcze mam, tylko lokomotywa odjechała . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Pyta tetryk tetryka czy ma jeszcze pociąg do kobiet - ten odpowiada pociąg jeszcze mam, tylko lokomotywa odjechała .Oglądając w telewizji "bloki reklamowe", można dojść do wniosku że brak erekcji , to problem ogólnonarodowy Polaków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Byniek, Ty zaczepki szukasz jakiejś?No dokładnie, chyba najadł się "białej czekolady" i zęby go swędzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Oglądając w telewizji "bloki reklamowe", można dojść do wniosku że brak erekcji , to problem ogólnonarodowy Polaków. ... i ludzi młodych, bo jakoś nie widać w tych reklamach tetryków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Byniek, Ty zaczepki szukasz jakiejś?Pewnie w fioletowym mu do twarzy?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Może na stare lata powinniśmy coś dać Światu od siebie? Tylu ludzi żyje w biedzie, potrzebują wsparcia a może nawet adopcji? Nawet na nieposzargane ubranka ich nie stać! Edytowane 28 Stycznia 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Można by przygarnąć tą bidulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 http://Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...Ks. Jan Twardowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Solówka do "basta" , lub pierwszej krwi .Oczywiście tylko piąchy , bez glanów .Kiedyś obowiązywały jakieś cywilizowane zasady .Nawet łobuzeria starała się mieć "wyższe salonowe otrzaskanie" .Tak dokładnie było, żadnych glanów czy kijów bejsbolowych. Za coś takiego z mety zostawało się frajerem na dzielnicy nie tylko u przeciwników z sąsiedniej dzielnicy ale i u swoich. A jak była zima i nosiło się rękawiczki to trzeba było zdjąć i pokazać że żadnych sygnetów się nie ma.Tak słyszałem bo przecież grzeczna młodzież nie brała w tym udziału . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Mein Gott, co za towarzystwo !!! tylko skąd ta blizna na stawie śródręczno-paliczkowym??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zaraz zaraz tylko mnie chwile ni było, na solówę albo na udeptaną ziemię.Ponieważ człek już swoje lata ma to ja zdecydowanie wolę ziemię zaorano, coby troszku mnięcyj było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Tak drzewiej bywało. Wiem coś o tym. Jestem rodowitym Bałuciarzem. A jak wszem i wobec wiadomo: Bałuty i Chojny to naród "spokojny". Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Tak drzewiej bywało. Wiem coś o tym. Jestem rodowitym Bałuciarzem. A jak wszem i wobec wiadomo: Bałuty i Chojny to naród "spokojny".No tośmy krajanie, pół życia spędziłem najpierw blisko Starówki (Drewnowska+Zachodnia) a później Limanka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi