inter Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Rozmawia dwóch dziadków:- Ja to już seksu nie uprawiam- A ja to jeszcze raz w tygodniu mogę!- Jak to możliwe?! Przecież jesteś ode mnie dwa lata starszy!- No wiesz, jem cały czas ciemne pieczywo i to pomaga.- Nic o tym nie wiedziałem! Nikt mi nie powiedział!Tego samego dnia poszedł dziadek do sklepu i poprosił ekspedientkę o ciemne pieczywo.- Krojone czy w całości?- A jaka to różnica?- No wie pan, krojone to szybciej twardnieje. - ku*wa, wszyscy wiedzieli? Edytowane 1 Lutego 2017 przez inter 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja naprawdę zaczepki nie szukam, ale co tu urwał nać tak cicho.Jak okonie, kupił bym " ze dwa kilo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Panie Szanowny,po prostu ze względu na wiek wszyscy pozapominaliśmy że taki wątek istnieje .Chyba trzeba będzie wprowadzić zapis o obowiązku wpisu "tetryka" - powiedzmy raz na tydzień (żeby choćby wiedzieć że żyje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Sławku jestem za. Dzisiaj pozwoliłem sobie jechać na rybałkę, apetyt miałem ogromny, wyobrażnia pracowała na najwyższym poziomie i jak zwykle.Skończyło się na marzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Sławku!Jako tetryk samozwańczy - jestem przeciw. Już nie pamiętam, dlaczego. Ale jako że jestem przeciw, w ramach protestu, nic nie napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Janusz lepiej z takimi tetrykami nie " tańczyć " ,bo ten kabaret starszych panów Cię wciągnie i po Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Tomaszu, nagana w jadłospisie z wpisaniem do menu!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Tomaszu, nagana w jadłospisie z wpisaniem do menu!!!I jeszcze w ramach pokuty podwójny kompot !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dla naszej grupy proponuję zamiast określenia "Forumowicz" pod awatarem, określenie "Tetryk"" - zweryfikowane przez Adminów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 "naszej" ... wrzuć w swoje dane, datę urodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Dla naszej grupy proponuję zamiast określenia "Forumowicz" pod awatarem, określenie "Tetryk"" - zweryfikowane przez Adminów +"Team Tetryk"+ , z wyłącznością na wpisy w czarnym kolorze. A to proponuję na hymn.http://nuta24.pl/mp3/fffdij/piotr-nowaczyk-jak-dobrze-miec-lat-50.html Edytowane 17 Lutego 2017 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 "naszej" ... wrzuć w swoje dane, datę urodzenia 1952, a TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Noooo ... teraz to możemy pogadać, choć mówić do Ciebie "proszę Pana" wypadało by ale nie zamierzam (moja datę sobie poszukaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Nie musisz - też będziesz miał tyle za niedługo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Nie musisz - też będziesz miał tyle za niedługo...Zdaję sobie z tego sprawę ale Twoja forma jest dla mnie nadzieją i natchnieniem Edytowane 17 Lutego 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Robercik jest "wigilijny" i do tego "mój" rocznik ... A tak całkiem z innej beczki, co spojrzę na Jego avatar to mi się taka jedna piosenka przypomina ... znaczy sklerozy chyba nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dzięki to otworzyło mi nowa percepcję na samego siebie Choć jednak to jest to co lobię najbardziej (jak te tygrysy) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 No i proszę, tylko kij w mrowisko wetknąć i jak sympatycznie się zrobiło.Bardzo proszę codziennie żeby tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Droga młodzieży, poczekajcie, dorośniecie do mojego wieku (01.26.1949) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Droga młodzieży, poczekajcie, dorośniecie do mojego wieku (01.26.1949) Dziwnie podajesz datę. Czy w Twoim wieku też tak będę podawał swoją? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Dziwnie podajesz datę. Czy w Twoim wieku też tak będę podawał swoją? Zauważ że Alex jest z miast Uć , może to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Faktycznie dość dziwnie to wygląda i to nie wynik mojej sklerozy ale zażenowanie faktem, iż to tak dawna data... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Faktycznie dość dziwnie to wygląda i to nie wynik mojej sklerozy ale zażenowanie faktem, iż to tak dawna data... Dobra, dobra z Uci jesteś i nie tłumacz się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Miasto Uć, ale z miasta Odzi Ale "posłuchajcie" tego; dawno temu w Kołobrzegu był bar o nazwie "Ogród", pewnie dlatego, ze był na terenie posesji właścicieli, którą był sad/ogród.Zatem stoję sobie w niewielkiej kolejce do okienka, przy którym obok jadłospisu wisi kartka formatu A5 a na niej napis - Łudkamyślę sobie, ki czort, jaka łódka żadnej nie widzę ... okazało się, ze chodzi o udka ale kurczaka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Kiedyś na stacji kolejowej w Białym Borze kasjerka wypisała mi ręcznie bilet do stacji docelowej Ućka Liska... :D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi