janusz.walaszewski Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 I tak dobrze, że nie napisała tego cyrylicą ...Wracając do Łodzi, dowcip taki; Z dworca Łódź Kaliska, wychodzi, a gdzie tam, wytacza się "tanecznym krokiem" jegomość najwyraźniej mocno ... no, nawalony jak autobus, skręca w Unii Lubelskiej i "podąża" w kierunku stadionu. Zataczając się po chodniku od krawędzi do krawędzi, "płynie" w obranym kierunku, pierwszego napotkanego przechodnia zatrzymuje uprzejmym pytaniem - Panie gdzieeaaa jaaa jeestem- W Łodzi - odpowiada nagabnięty- Nooo, tooo to ja wiem, ale na jaakimmm morzu ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Koledzy starszaki czemu żaden jeszcze się nie zapisał na Dadaj. Sam będę się bał, coby mi małolaty kości nie po przestawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jak to żaden?! chyba, że zaliczasz mnie do małolatów ... dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 A to pamiętacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 comos 1999?bo w odysei 2001 był inny spejs szip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Pi i sigma??|Jakoś tak mi się kojarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Cóż, Studio 2 i "Kosmos 1999" potrafiło wyludnić ulice Widoczny na fotce pojazd to "Orzeł", a baza nazywała się "Alfa". Oryginalnie, prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Sugerowałem się tymi wspomnieniami. Kształt ten sam. 1:34 Edytowane 24 Lutego 2017 przez arielos24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 a teraz 7 latki chodzą z telefonem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ba, trzeba było wtedy mieć siedem lat, może by się udało "od ręki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Michał, Ty z mojej wioski powiatowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ba, trzeba było wtedy mieć siedem lat, może by się udało "od ręki" Zdunek, Wy jesteście z..., fuj, wstydzilibyście się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Czekałem 1 a teraz 7 latki chodzą z telefonem...Czekałem 10 lat na telefon... Kilka lat temu zrezygnowałem w ogóle ze stacjonarnego, za to mam trzy komórkowe (żonie wystarcza jeden), z tego dwa firmowe i jeden prywatny i wcale nie jestem z tego powodu szczęśliwy, bo to gorsze niż smycz - wręcz łańcuch... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Posiadanie telefonu w tamtych czasach to było szczęście , ale nie zawsze. W roku 1983 pracowałem w WZT. Z pośród ośmiu kolegów pracujących na tym samym wydziale , tylko jeden był dumnym posiadaczem telefonu. W tamtych czasach ja i moi koledzy bywaliśmy częstymi bywalcami "Dancingów". A przy wyjściu z każdej restauracji ,przeważnie obok szatni wisiał aparat telefoniczny. Oczywiście jak któryś z nas wychodził nad ranem z takiej knajpy , to widok aparatu powodował nieodpartą chęć zatelefonowania do ........ Początek rozmowy wyglądał miej więcej tak. Cześć Drewniany (ksywka kolegi) , spałeś? Dalsza część rozmowy nie nadaje się do cytowania . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Robert ja Ciebie najmocniej przepraszam , przegapiłem jak były przenosiny do starszaków.Zdunek wiecie rozumiecie a wy co, zapraszamy do "kupy". Sasza u Ciebie nad Bugiem też już bedzie "zaorane", podłączaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Wicie, rozumicie : syjoniści, imperialiści, obca interwencja, itp, nie dają mi pewności możliwości, a nie lubię deklarować się i wycofywać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Robert ja Ciebie najmocniej przepraszam , przegapiłem jak były przenosiny do starszaków.Zdunek wiecie rozumiecie a wy co, zapraszamy do "kupy". Sasza u Ciebie nad Bugiem też już bedzie "zaorane", podłączaj się.Moi? A co będzie zaorane? Się mogę doczekać wyjazdów nad Bug ale zanim urlop nad Bugiem we IX to w VI Norge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Coś was staruszkowie ostatnio mało słychać To na rozruszanie . Tak to kiedyś bywało . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Strach jechać do Warszawy... Zawsze się tak kończy? Pytam Warszawiaków , a nie przyszywane słoiki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Strach jechać do Warszawy... Zawsze się tak kończy? Pytam Warszawiaków , a nie przyszywane słoiki... Teraz chyba nie . Dziewczynek po knajpach już nie ma ale nie ma chyba też takich knajp z charakterem takim jak w latach minionych. "Adria", "Kameralna" czy później "Akropol" nie istnieją, SARP i SPATiF niby jest ale teraz to każden jeden może tam wejść a nie tak jak kiedyś . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Strach jechać do Warszawy... Zawsze się tak kończy? Pytam Warszawiaków , a nie przyszywane słoiki... Tak bywało , jak ktoś szukał szybkich i tanich atrakcji . To mógł przeżyć przygodę życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Teraz wystarczy wpisać odpowiednie hasło w googlach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Teraz wystarczy wpisać odpowiednie hasło w googlach... Wtedy tą wiedzę trzeba było mieć w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dzięki temu powstały komputery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 I telefony komórkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi