Alexspin Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Mało aktywni, bo coraz bardziej tetryczeją... Naszej służbie zdrowia nie pomoże nawet Kaszpirowski, cudów nie ma, nawet modły O.T.R. nie pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Olek, jedź na ryby - bo stetryczejesz do reszty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Mówi tetryk do tetryka, czuję się jak noworodek - nie mam zębów i właśnie zwaliłem się w gacie.! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Olek, jedź na ryby - bo stetryczejesz do reszty.Byłem przedwczoraj i wczoraj i można powiedzieć "wziął prysznic i tyż nic"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=c8LraPFwD7Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Fishnen nie wiem dlaczego tu:- Ci panowie do szkoły zemną nie chodzili.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Ale ze mną chodzili, widocznie jesteś dużo starszy o de mnie. https://www.youtube.com/watch?v=WGPLLAsctTI Edytowane 26 Października 2017 przez Fishnen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Trochu smieszno, trochu straszno, gdy sobie te czasy przypomnieć...Ale dziś to już bardziej smieszno https://www.youtube.com/watch?v=ucjU_kGuaSo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ikGyZh0VbPQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 https://www.youtube.com/watch?v=37-nLHesAUA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zSegvvik984 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Przyjacielu widzę że fajnie ci idzie redagowanie tego wątku.Nawet konkurencji nie masz, gratki!!!Pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Byniek, a o czym my tetrycy możemy gadać ? Ja wiem że Ty i inni tetrycy wiecie wszystko, Wy wiecie że ja wiem, to po co klepać w klawisze ???Niech puszcza muzyczkę ........ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Byniek, a o czym my tetrycy możemy gadać ? Ja wiem że Ty i inni tetrycy wiecie wszystko, Wy wiecie że ja wiem, to po co klepać w klawisze ???Niech puszcza muzyczkę ........ Ale tutaj, to muzyka powinna być puszczana z Bambino i dźwiękowych pocztówek. Edytowane 25 Listopada 2017 przez pisarz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 O kurde, może się pomieniamy na pocztówki- mam tego ze dwa kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 I to jest TO!!!!!!!!!pozdrawiam zasłuchany tetryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Telewizyjny PRL w pigułce https://www.youtube.com/watch?v=FwAvVGPPokM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Janusz czy pamiętasz klisze z kolorami jak tęcza, nakładaną na ekran?To była technika.Pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Janusz czy pamiętasz klisze z kolorami jak tęcza, nakładaną na ekran?To była technika.Pozdrawiam byniekNiestety*, pamiętam. Z dołu zielone, w środku żółte, na górze niebieskie. Chwilami widoki były, jakby oglądało się kolorowy film Nakładka była na telewizor marki Belweder * - stary już jestem i prawie że do klubu tetryków się nadający. Na razie jestem członkiem wspierającym, chyba przyjdzie mi założyć klub tetryków młodszych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Niestety*, pamiętam. Z dołu zielone, w środku żółte, na górze niebieskie. Chwilami widoki były, jakby oglądało się kolorowy film Nakładka była na telewizor marki Belweder * - stary już jestem i prawie że do klubu tetryków się nadający. Na razie jestem członkiem wspierającym, chyba przyjdzie mi założyć klub tetryków młodszych Postawisz VitaBuerlecitin, Biovital, albo inne Gingko to pomyślimy o tytule "tetryk honoris causa" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Janusz czy pamiętasz klisze z kolorami jak tęcza, nakładaną na ekran?To była technika.Pozdrawiam byniekA jaki bajer był jak się disco lampy na starterze od jarzeniówek zrobiło.To były imprezy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Kawałek historii.Szlacheckiej i filmowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi