Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Co tu taka cisza? Stretczycieliście  do końca? Młodzieniec Was rozrusza, Ewa Szykulska i jej kumple:

https://www.youtube.com/watch?v=GDzGUr3uJJE

Jak mało to dodaję Krzyśka z kumplami:

https://www.youtube.com/watch?v=lAoABtQxV0w

Edytowane przez Novis
  • Like 3

Ja ino staram się szykować grunt pod nogami. Nie pali mi się. Aha, mój wnuk już chodzi. Będę póki co muzycznie z Wami. Zawsze możecie na mnie liczyć.

Wędkarzem przeciętnym jestem, tak w skali 1-10 to może 5.Jeżeli chodzi o muzykę :10. Ją kocham bardziej niż to, dzięki czemu jesteśmy na tym forum.

• Like 4

Ten wodolot w pierwszym filmie , pobudził wspomnienia :rolleyes:  . Kiedyś po warszawskiej Wiśle latał taki wynalazek .  Pięknie to wyglądało :)  , a fala którą robił niejednokrotnie sprawiała że po przejściu na główce stał mokry wędkarz :D  , a jego sprzęt wędkarski już płynął do Włocławka :angry: .Co i mnie się raz przydarzyło :D.

• Like 1

Co tu taka cisza? Stretczycieliście  do końca? Młodzieniec Was rozrusza, Ewa Szykulska i jej kumple:

Jak mało to dodaję Krzyśka z kumplami:

Jaka cisza, ja wczoraj w imieniu tetryków zamach stanu przeprowadziłem a WY przespaliście (tylko Robert otworzył na chwile jedno oko, żeby powiedzieć " a odp... się " ;)).

Edytowane przez slawek_2348
  • Like 4

Jaka cisza, ja wczoraj w imieniu tetryków zamach stanu przeprowadziłem a WY przespaliście (tylko Robert otworzył na chwile jedno oko, żeby powiedzieć " a odp... się " ;)).

Prawie zacytowałęm jedno słowo z "Konopielki" Redlińskiego: ..."apdpierdulżesiętyodemnie"... :P  :D

• Like 1

We wrześniu dobijałem 60. Wiedziałem że w sobotę ma przyjechać syn i pasierbica. Po śniadaniu poszedłem na grzyby, wróciłem koło południa, dzieci brak. Żona twierdzi że będą później. No to melduję że po obiedzie idę nad Bug. Ale żona jest przeciwna :rolleyes:, tydzień wcześniej nasza wieś wygrała zawody sołeckie w Mielniku (zresztą jak co roku) i w świetlicy wiejskiej jest wieczorem impreza. No trudno, na ryby pójdę jutro a dzieci jak dojadą to zadzwonią i dostanę klucze od domu. Na 18:00 idziemy do świetlicy. Wchodzę, świetlica przystrojona balonami, stoły zastawione ale ........... nikogo nie ma. Mówię do żony; spadamy, wrócimy później ale coś mnie w tych balonach zastanowiło - wisi tam wielka 60 z balonów  :o i w tym momencie z drugiego korytarza rozlega się "sto lat" i wychodzi 30 osób. Koledzy z podstawówki z żonami , koleżanki z pracy (jedna z mężem skróciła pobyt w Hiszpanii o 2 dni) w wieku moich dzieci, znajomi ze wsi. 

Moja żona w tajemnicy organizowała wszystko od czerwca :rolleyes: . Zarezerwowała świetlicę i 2 pensjonaty, załatwiła transport dla pijących do pensjonatów, zamówiła katering. Wszyscy wiedzieli od czerwca i nikt jęzorem słowa nie chlapnął. Przyznaję bez bicia - byłem bardzo zaskoczony. A później jeszcze prezent w postaci Kolibri 360. No ale silnik musiałem sam kupić, czy to nie oburzające ? :P

https://www.facebook.com/dariusz.krystosiak.3/videos/1725008914223244/

Tydzień później w pensjonacie w Mielniku weekend spędzało prawie 30 osób z mojej roboty ale sama wierchuszka (obcokrajowcy). I zaprosili mnie i żonę na ognisko.

Pojechaliśmy - siedzimy, pijemy, jakieś kiełbaski z ogniska, steki z grilla.

I w którymś momencie gaśnie pod wiatą światło i żona mojego szefa wnosi tort i wszyscy śpiewają " happy birthday" .

• Like 8