Novis Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Tak se pomyślałem, wpadnę do Klubu i rozruszam dorosłych chłopaków. Najlepszego: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Na rozruszanie chłopaków, moja propozycja https://www.youtube.com/watch?v=yFoNmdbruSA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 A jak nie zasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Puść sobie coś Beaty Kozidrak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Wprawdzie w czasach naszej młodości królował beton , w szerokim tego słowa znaczeniu . Odskocznią od betonowej szarości był Rock end Roll , też w szerokim tego słowa znaczeniu .Ech , to były czasy https://www.youtube.com/watch?v=TsQRMTqEk5o 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ten pierwszy film, to wizjonerstwo godne Vern'a... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Co chłopaki dziewczynom swoim puścicie?Ja na dostawkę do szampana puszczę utwór "Ty i ja": ile razem przeszliśmy Niestety tylko taka jest kopia tego utworu tego duetu, a takie piękne głosy Edytowane 13 Lutego 2018 przez ObraFM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Co tu taka cisza? Stretczycieliście do końca? Młodzieniec Was rozrusza, Ewa Szykulska i jej kumple:https://www.youtube.com/watch?v=GDzGUr3uJJEJak mało to dodaję Krzyśka z kumplami:https://www.youtube.com/watch?v=lAoABtQxV0w Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Novis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Mnie ruszyło jak cholera ... szczególnie te sexy gaciory!!! Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Robert, dla Ciebie specjalny kawałek : Aha, i nie zatracajcie się nad przemijaniem życia. To naturalne.Jak ryby. Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Novis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Piękne klimaty, dorzuć jeszcze coś o Beacie i będzie na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Mówisz i masz: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Wysłuchaliśmy i obejrzeliśmy z moim Rudzielcem ... noooo Piotrze, nazbierałeś u niej punktów a ja w "nagrodę" muszę iść teraz z nią na "romantyczny" spacer ...dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ja ino staram się szykować grunt pod nogami. Nie pali mi się. Aha, mój wnuk już chodzi. Będę póki co muzycznie z Wami. Zawsze możecie na mnie liczyć.Wędkarzem przeciętnym jestem, tak w skali 1-10 to może 5.Jeżeli chodzi o muzykę :10. Ją kocham bardziej niż to, dzięki czemu jesteśmy na tym forum. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ten wodolot w pierwszym filmie , pobudził wspomnienia . Kiedyś po warszawskiej Wiśle latał taki wynalazek . Pięknie to wyglądało , a fala którą robił niejednokrotnie sprawiała że po przejściu na główce stał mokry wędkarz , a jego sprzęt wędkarski już płynął do Włocławka .Co i mnie się raz przydarzyło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Co tu taka cisza? Stretczycieliście do końca? Młodzieniec Was rozrusza, Ewa Szykulska i jej kumple: Jak mało to dodaję Krzyśka z kumplami: Jaka cisza, ja wczoraj w imieniu tetryków zamach stanu przeprowadziłem a WY przespaliście (tylko Robert otworzył na chwile jedno oko, żeby powiedzieć " a odp... się " ). Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez slawek_2348 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ależ Sławku, ja tylko chciałem.... A niech to! Niech przemówi muzyka: To w ramach przeprosin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Jaka cisza, ja wczoraj w imieniu tetryków zamach stanu przeprowadziłem a WY przespaliście (tylko Robert otworzył na chwile jedno oko, żeby powiedzieć " a odp... się " ).Prawie zacytowałęm jedno słowo z "Konopielki" Redlińskiego: ..."apdpierdulżesiętyodemnie"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A w koprzywy było ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 PPiotr miło że jesteś z nami :clappinghands: .pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A w koprzywy było ??? było ...szparko, stromo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 PPiotr miło że jesteś z nami :clappinghands: .pozdrawiam byniekTak naprawdę zawsze z Wami byłem. Lubię otaczać się ludźmi, którzy na co dzień otulają się hm... kołdrą pełną wspomnień? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 było ...szparko, stromo Ojej, kiedy to było... Niestety, pamięć już nie ta... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 We wrześniu dobijałem 60. Wiedziałem że w sobotę ma przyjechać syn i pasierbica. Po śniadaniu poszedłem na grzyby, wróciłem koło południa, dzieci brak. Żona twierdzi że będą później. No to melduję że po obiedzie idę nad Bug. Ale żona jest przeciwna , tydzień wcześniej nasza wieś wygrała zawody sołeckie w Mielniku (zresztą jak co roku) i w świetlicy wiejskiej jest wieczorem impreza. No trudno, na ryby pójdę jutro a dzieci jak dojadą to zadzwonią i dostanę klucze od domu. Na 18:00 idziemy do świetlicy. Wchodzę, świetlica przystrojona balonami, stoły zastawione ale ........... nikogo nie ma. Mówię do żony; spadamy, wrócimy później ale coś mnie w tych balonach zastanowiło - wisi tam wielka 60 z balonów i w tym momencie z drugiego korytarza rozlega się "sto lat" i wychodzi 30 osób. Koledzy z podstawówki z żonami , koleżanki z pracy (jedna z mężem skróciła pobyt w Hiszpanii o 2 dni) w wieku moich dzieci, znajomi ze wsi. Moja żona w tajemnicy organizowała wszystko od czerwca . Zarezerwowała świetlicę i 2 pensjonaty, załatwiła transport dla pijących do pensjonatów, zamówiła katering. Wszyscy wiedzieli od czerwca i nikt jęzorem słowa nie chlapnął. Przyznaję bez bicia - byłem bardzo zaskoczony. A później jeszcze prezent w postaci Kolibri 360. No ale silnik musiałem sam kupić, czy to nie oburzające ? https://www.facebook.com/dariusz.krystosiak.3/videos/1725008914223244/ Tydzień później w pensjonacie w Mielniku weekend spędzało prawie 30 osób z mojej roboty ale sama wierchuszka (obcokrajowcy). I zaprosili mnie i żonę na ognisko.Pojechaliśmy - siedzimy, pijemy, jakieś kiełbaski z ogniska, steki z grilla.I w którymś momencie gaśnie pod wiatą światło i żona mojego szefa wnosi tort i wszyscy śpiewają " happy birthday" . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi