Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

Wspaniałe niespodzianki. Szczere gratulacje, na taką rodzinę i przyjaciół trzeba sobie uczciwie zapracować :)

Niestety, link który podałeś widoczny jest wyłącznie dla ograniczonej grupy odbiorców i nikt z poza tej grupy nie może nic zobaczyć.. :huh:

Wspaniałe niespodzianki. Szczere gratulacje, na taką rodzinę i przyjaciół trzeba sobie uczciwie zapracować :)

Niestety, link który podałeś widoczny jest wyłącznie dla ograniczonej grupy odbiorców i nikt z poza tej grupy nie może nic zobaczyć.. :huh:

upsss. nawet nie wiedziałem  :unsure: . Wrócę z pracy może jakoś to rozwiążę. 

• 2 miesiące temu...

Fotomontaż. ;) A mnie robi fotki moja Pani i ma w aparacie obiektyw "rybie oko" i dla tego wychodzę na nich taki gruby...  ;)  :D

PS

Darku, gdybyś miał na utrzymaniu tyle bab, co ten na fotce, to też wyglądałbyś jak 8 numer nici... :D :D :D Zresztą co po takim chudzielcu, mała masa, to i kiepskie zasilanie energetyczne...  ;) 

Edytowane przez Alexspin

• 2 tygodnie później...

ABBA to był fenomen na skalę światową, Drupi na skalę Polski.

Choć dla mnie jedno i drugie całkowicie niezrozumiałe .omg.gif

A Tego ,to już absolutnie nie mogłem zrozumieć.facepalm.gif :D

Ale z tym fenomenem tamtych lat identyfikowałem się w 100%. :D

https://www.youtube.com/watch?v=Qg8sSloWd4M

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 1

W tamtych czasach wolałem mocniejszą muzę :)  . Któryś z dziennikarzy muzycznych powiedział , że ABBA to nie rock and roll. :D

A Drupi w Polskiej wersji :good:.        Słowa i obraz , mówią również o wstydliwym fenomenie tamtych lat.

Wejście smoka oglądałem milion razy . :D

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 2