BOB1 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Co tam 60-tka Ale taka Żona .... to 60 x SKARB!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wspaniałe niespodzianki. Szczere gratulacje, na taką rodzinę i przyjaciół trzeba sobie uczciwie zapracować Niestety, link który podałeś widoczny jest wyłącznie dla ograniczonej grupy odbiorców i nikt z poza tej grupy nie może nic zobaczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wspaniałe niespodzianki. Szczere gratulacje, na taką rodzinę i przyjaciół trzeba sobie uczciwie zapracować Niestety, link który podałeś widoczny jest wyłącznie dla ograniczonej grupy odbiorców i nikt z poza tej grupy nie może nic zobaczyć.. upsss. nawet nie wiedziałem . Wrócę z pracy może jakoś to rozwiążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Co tam 60-tka Ale taka Żona .... to 60 x SKARB!!! Zaskoczenie było tym większe że zawsze to ja organizowałem i ogarniałem jakieś imprezy, wyjazdy, wycieczki, hotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Niektórym to się powodzi, a mnie baba traktuje jak psa!pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Górale mawiają: Żono, traktuj mnie jak psa. Karm dobrze, pozwól pospać w dzień - a na noc wypuszczaj... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Niektórym to się powodzi, a mnie baba traktuje jak psa!Moja pierwsza została po niecałych 4 latach byłą żoną. Obecna od ponad 20 lat i nie mam nic do zarzucenia, dobraliśmy się idealnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ponieważ miałem przyjemność poznać Twoją żonę, Dareczku, i to na Waszym ukochanym siedlisku, pozwolę sobie zadedykować pewien utwór ku temu: Wraz z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jak Gadda napisał,- dobrze jeść daje pogłaszcze i na noc luzem puszcza.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ja po 48 latach małżeństwa "puszczam" się sam... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Myślę że w czasie oglądanie tego filmu niejednemu z nas pojawi się banan na twarzy. https://www.youtube.com/watch?v=AMlONTU5ppk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 . Film momentami mnie rozśmieszył , ale była też nuta nostalgij. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Jakaś niemoc tu się wkradła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Sfotografować to każdy się może, ja też... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Alek, stary, ale jaki szczupły... (Ja też jestem gruby - jakby co....) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Fotomontaż. A mnie robi fotki moja Pani i ma w aparacie obiektyw "rybie oko" i dla tego wychodzę na nich taki gruby... PSDarku, gdybyś miał na utrzymaniu tyle bab, co ten na fotce, to też wyglądałbyś jak 8 numer nici... :D Zresztą co po takim chudzielcu, mała masa, to i kiepskie zasilanie energetyczne... Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 On już odszedł do Krainy Wiecznego Seksu ... pewnie przez te kobitki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Oj, Robert, uważaj bo wkraczasz na ścieżkę religijną i będziesz zmoderowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Co tu tak cicho: No to Was rozruszam, Gigi in action: Edytowane 6 Lipca 2018 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) ABBA to był fenomen na skalę światową, Drupi na skalę Polski.Choć dla mnie jedno i drugie całkowicie niezrozumiałe . A Tego ,to już absolutnie nie mogłem zrozumieć. Ale z tym fenomenem tamtych lat identyfikowałem się w 100%. https://www.youtube.com/watch?v=Qg8sSloWd4M Edytowane 7 Lipca 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 No cóż,Piotruś, uwielbiam ABBĘ, Drupi faktycznie miał większą popularność w Polsce niż w Ojczyźnie, Wejście Dragona oglądam do dziś, co jakiś czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) W tamtych czasach wolałem mocniejszą muzę . Któryś z dziennikarzy muzycznych powiedział , że ABBA to nie rock and roll. A Drupi w Polskiej wersji . Słowa i obraz , mówią również o wstydliwym fenomenie tamtych lat.Wejście smoka oglądałem milion razy . Edytowane 8 Lipca 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Na każdej imprezie w gronie "starych" przyjaciół ze studiów ... śpiewanie między innym tej piosenki jest obowiązkowe! (były czasy... ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Na każdej imprezie w gronie "starych" przyjaciół ze studiów ... śpiewanie między innym tej piosenki jest obowiązkowe! (były czasy... ) Tak było i u nas. Do tego "Czego się boisz głupia" też było popularne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi