Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

Maleńka literówka (za którą przepraszam Darka :) ) ... a czujne tetryki już się czepiają! Wynocha na spacerek geriatryczny!!! Ja to przynajmniej na długim urlopie rodzinnym z Rudą i wnuczką jestem to i mniej czepliwo/upierdliwy się stałem  (choć ryby nie biorą :huh:  :(

• Like 1

Maleńka literówka (za którą przepraszam Darka :) ) ... a czujne tetryki już się czepiają! Wynocha na spacerek geriatryczny!!! Ja to przynajmniej na długim urlopie rodzinnym z Rudą i wnuczką jestem to i mniej czepliwo/upierdliwy się stałem  (choć ryby nie biorą :huh:  :(

Ale chutliwy nad wyraz  :D.

Zdrówka...

post-47769-0-87135200-1531223929_thumb.jpg

• Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Przepraszam, że ja gówniarz ledwie prawie ???? półwieczny się wypowiem ale warszawskie szlagiery uliczne (choć dziś głównie słucham "metalu") powinni wykonywać Stasiek Wielanek -Szanowne Tetryki znajo ???? ewentualnie Muniek z T.Love z tą swoją kochaną wadą-manierą..

P.S.Stasiek Grzesiuk z Pragi, naturszczyk oczywiście tyż.

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 2

To ja się obracam chyba w innej muzie. Nie znam Hetmana.

Piotrze wstyd. Śledzę Twoje posty muzyczne i trochę osłuchany jesteś ???? Ba, miałem Cię tu za lokalnego znawce bymajmniej nie przez f i nie z racji wieku

Przepraszam, że ja gówniarz ledwie prawie półwieczny się wypowiem ale warszawskie szlagiery uliczne (choć dziś głównie słucham "metalu") powinni wykonywać Stasiek Wielanek -Szanowne Tetryki znajo ewentualnie Muniek z T.Love z tą swoją kochaną wadą-manierą..

P.S.Stasiek Grzesiuk z Pragi, naturszczyk oczywiście tyż.

Kiedyś w innej dyskusji ,przyznałem się że bardzo lubię twórczość Grzesiuka zarówno muzyczną jak i literacką. :) Wtedy odezwał się do mnie na priv jeden z naszych kolegów.  Okazało się że jego dziadek wychowywał się na Czerniakowie w jednej ferajnie  z Grzesikiem  . :o  :)

Wielanka i Muńka lubię posłuchać . :)  Jednak jak chcę naprawdę poczuć klimat dawnej Warszawy , to ..........................

Chyba mój ulubiony

Poczucie humoru dawnej Warszawy        .Archaiczne ^_^ ? Mnie śmieszy :D 

• Like 4

Piotrek ale wstyd wszystkie książki przeczytane, kasety przesłuchane a popier...iłem Prage z Czerniakowem Stanisława.. Warszawiacy niech wybaczą, u mnie Praga jest "nad wodą" i jest synonimem "równych gości"

P.s. zrzućmy to na karb piątkowej Wyborowej "Polski ziemniak"

• Like 2

Piotrek ale wstyd wszystkie książki przeczytane, kasety przesłuchane a popier...iłem Prage z Czernikowem Stanisława.. Warszawiacy niech wybaczą, u mnie Praga jest synonimem "równych gości"

Mnie to ciesz :) :good: . Moja familia od czterech  pokoleń Praga.

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 1