BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Może chodzimy na te same imprezy? ... tylko tego nie wiemy?Następnym razem po przyjściu zapytaj "BOB jest?!" ... ja zapytam o Sochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 ... ja zapytam o Sochę I znów Mu du..y w głowie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 W czasach "trójpolówki" nieźle orano sochą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Maleńka literówka (za którą przepraszam Darka ) ... a czujne tetryki już się czepiają! Wynocha na spacerek geriatryczny!!! Ja to przynajmniej na długim urlopie rodzinnym z Rudą i wnuczką jestem to i mniej czepliwo/upierdliwy się stałem (choć ryby nie biorą ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ryba nie świnia nad ranem zacznie żreć.Metrowe.pozdrawiam byniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Maleńka literówka (za którą przepraszam Darka ) ... a czujne tetryki już się czepiają! Wynocha na spacerek geriatryczny!!! Ja to przynajmniej na długim urlopie rodzinnym z Rudą i wnuczką jestem to i mniej czepliwo/upierdliwy się stałem (choć ryby nie biorą ) Ale chutliwy nad wyraz .Zdrówka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Widzę siebie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 https://youtu.be/8dTl1ffanSE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Waldek "Hetman" , to jeden z moich ulubionych zespołów.W starą muzę potrafią pchnąć nowe życie. Choćby w ten warszawski szlagier.https://www.youtube.com/watch?v=JtajiYVcdDw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 A tego nie słyszałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Przepraszam, że ja gówniarz ledwie prawie ???? półwieczny się wypowiem ale warszawskie szlagiery uliczne (choć dziś głównie słucham "metalu") powinni wykonywać Stasiek Wielanek -Szanowne Tetryki znajo ???? ewentualnie Muniek z T.Love z tą swoją kochaną wadą-manierą..P.S.Stasiek Grzesiuk z Pragi, naturszczyk oczywiście tyż. Edytowane 27 Lipca 2018 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 To ja się obracam chyba w innej muzie. Nie znam Hetmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Sama prawda autorstwa Wielbicielki Andrzeja Gołoty dla moich Kochanych Tetryków z loży szyderców ???? Edytowane 27 Lipca 2018 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) To ja się obracam chyba w innej muzie. Nie znam Hetmana.Piotrze wstyd. Śledzę Twoje posty muzyczne i trochę osłuchany jesteś ???? Ba, miałem Cię tu za lokalnego znawce bymajmniej nie przez f i nie z racji wieku Edytowane 27 Lipca 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 A mój organizm ...nie przyswaja takiego brzmienia czy to coś oznacza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Krzyś, hm, żaden wstyd. Ogólnie polskiej muzyki nie słucham już od wielu lat.Tyle co w radiu zasłyszę. To co dziś grają to nie muza ( moja przynajmniej). Dla mnie XXI wiek póki co w muzyce nie istnieje, chyba że w filmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Piotrze ..jest trochę tego ..choćby.. Troszke mocniej ale polecam kapelę: K. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Przepraszam, że ja gówniarz ledwie prawie półwieczny się wypowiem ale warszawskie szlagiery uliczne (choć dziś głównie słucham "metalu") powinni wykonywać Stasiek Wielanek -Szanowne Tetryki znajo ewentualnie Muniek z T.Love z tą swoją kochaną wadą-manierą..P.S.Stasiek Grzesiuk z Pragi, naturszczyk oczywiście tyż.Kiedyś w innej dyskusji ,przyznałem się że bardzo lubię twórczość Grzesiuka zarówno muzyczną jak i literacką. Wtedy odezwał się do mnie na priv jeden z naszych kolegów. Okazało się że jego dziadek wychowywał się na Czerniakowie w jednej ferajnie z Grzesikiem . Wielanka i Muńka lubię posłuchać . Jednak jak chcę naprawdę poczuć klimat dawnej Warszawy , to .......................... Chyba mój ulubiony Poczucie humoru dawnej Warszawy .Archaiczne ? Mnie śmieszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Piotrek ale wstyd wszystkie książki przeczytane, kasety przesłuchane a popier...iłem Prage z Czerniakowem Stanisława.. Warszawiacy niech wybaczą, u mnie Praga jest "nad wodą" i jest synonimem "równych gości"P.s. zrzućmy to na karb piątkowej Wyborowej "Polski ziemniak" Edytowane 27 Lipca 2018 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Piotrek ale wstyd wszystkie książki przeczytane, kasety przesłuchane a popier...iłem Prage z Czernikowem Stanisława.. Warszawiacy niech wybaczą, u mnie Praga jest synonimem "równych gości"Mnie to ciesz . Moja familia od czterech pokoleń Praga. Edytowane 27 Lipca 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Więc weź chłopie lagie i choć na Pragie.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Nie przejmuj się Krzysiek. Mnie też się myli Mickiewicz ze Słowackim Edytowane 27 Lipca 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Mnie to ciesz . Moja familia od czterech pokoleń Praga.Cztery lata mieszkałem na Stalowej, róg Czynszowej (nad "Kormoranem") ...dało mi to wiele wspomnień 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Nie przejmuj się Krzysiek. Mnie też się myli Mickiewicz ze Słowackim 6 Robert to b.niebezpieczne..https://youtu.be/KD4ElFb0QlA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi